ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ | Άλλα πέντε καινούργια απορριμματοφόρα στην διάθεση της Υπηρεσίας Καθαριότητας

Άλλα πέντε καινούργια απορριμματοφόρα στην διάθεση της Υπηρεσίας Καθαριότητας

image

Με πέντε καινούργια απορριμματοφόρα ενισχύεται η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου. Τα οχήματα, χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων, βρίσκονται από το πρωί της Δευτέρας στο αμαξοστάσιο του Δήμου, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις δυνατότητες τους ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Κώστα Βαρδαβάκαι την Αντιδήμαρχο Οικονομικών Μαρία Καναβάκη.

 

Πρόκειται για απορριμματοφόρα τα οποία, εκτός των άλλων, διαθέτουν τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας για την προστασία των εργαζομένων, ενώ αναβαθμίζουν ουσιαστικά τις δυνατότητες της Υπηρεσίας, καθώς ένα από αυτά μπορεί να συλλέγει και να θρυμματίζει ακόμα και ογκώδη αντικείμενα.

Συνολικά, τα τελευταία τρία χρόνια ο Δήμος Ηρακλείου έχει αποκτήσει 17 καινούργια απορριμματοφόρα. ΄

- Δέκα χωρητικότητας 16 κ.μ.

- Δυο χωρητικότητας 10 κ.ε.

- Τρία χωρητικότητας 6 κ.ε.

- Δυο χωρητικότητας 4 κ.ε.

Καθώς και ένα χωρητικότητας 12 κ.ε. το οποίο προσέφερε η Ελληνική  Εταιρεία Ανακύκλωσης.

Σύμφωνα με τον υπάρχοντα προγραμματισμό, μέχρι τον Ιούνιο του 2020 αναμένεται να αποκτηθούν άλλα οκτώ απορριμματοφόρα, διαφόρων διαστάσεων, για να ολοκληρωθεί έτσι η πρώτη φάση  της μεγαλύτερης ανανέωσης που έχει πραγματοποιηθεί στον στόλο της Καθαριότητας εδώ και πολλά χρόνια.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος σχετικά: «Παραλαμβάνουμε ακόμα πέντε καινούργια απορριμματοφόρα, με στόχο να διασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας και την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλειαστους εργαζομένους της Υπηρεσίαςκαι ταυτόχρονα να ανεβάσουμε κι άλλο το επίπεδο της καθαριότητας στην πόλη. Τόσο με την αναβάθμιση του στόλου, όσο και με στοχευμένες παρεμβάσεις, όπως η αποκομιδή με ραντεβού σε συγκεκριμένα σημεία του κέντρου, θεωρούμε ότι η εικόνα του Ηρακλείου έχει βελτιωθεί αισθητά. Στόχος μας είναι να συνεχιστεί η βελτίωση και προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε καθημερινά».

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development