ΑΡΧΙΚΗ | ΟΦΗ | Στην εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου στάθηκε ο Γιώργος Σίμος

Στην εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου στάθηκε ο Γιώργος Σίμος

image

Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως είναι μια άτυχη στιγμή το γκολ που δέχτηκαν στα τελευταία λεπτά και εξήρε τους παίκτες για την καρδιά που έδειξαν και έκαναν την ανατροπή. Θεωρεί πως ο ΟΦΗ είναι ανταγωνιστική ομάδα, ενώ αισθάνεται υπερήφανος για τους παίκτες του.

Αναλυτικά: «Δυστυχώς, δεχτήκαμε γκολ στο τέλος. Είχαμε πολύ καλή απόδοση με εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, όμως στα αποδυτήρια πήγαμε και ήμασταν πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες το πάλεψαν πολύ, έδειξαν ότι διαθέτουν καρδιά, περάσαμε μπροστά στο σκορ, όμως στο τέλος δεχτήκαμε την ισοφάριση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Πάμε προς τα εκεί που θέλουμε να φτάσουμε, έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, παίξαμε σε πολύ καλό τέμπο και μέχρι να περάσουμε μπροστά ήμασταν πολύ καλοί. Έγινε μεγάλη προσπάθεια να ‘γυρίσουμε’ το παιχνίδι, τα παιδιά έδωσαν ό,τι είχαν, οπότε λογικό στο τέλος να υπάρχει το αίσθημα του φόβου. Ήταν μια κακή στιγμή.

Είμαι περήφανος για τις ικανότητες των παικτών, γεμίζει το γκρουπ σιγά σιγά. Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα και μετά δύο εβδομάδες για να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο, λόγω της διακοπής»

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development