ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | ΔΙΕΘΝΗ | Κατρακύλα στη κατάταξη της UEFA

Κατρακύλα στη κατάταξη της UEFA

image

Η ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Γρανάδα διέκοψε το αρνητικό σερί επτά ηττών για τις ελληνικές ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης και πρόσφερε 200 βαθμούς, ωστόσο η Ελλάδα υποχώρησε στη 18η θέση της κατάταξης της UEFA και κινδυνεύει να βρεθεί ακόμη και 20η.
Τσεχία, Κροατία και Ισραήλ είναι σε απόσταση αναπνοής και απειλούν να ρίξουν ακόμη πιο χαμηλά την Ελλάδα. Εφόσον η Ελλάδα τερματίσει τη σεζόν από τη 18η μέχρι την 28η θέση, τότε ο πρωταθλητής συμμετέχει στον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ ο δεύτερος, ο τρίτος και ο Κυπελλούχος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League και δεν υπάρχει πέμπτος εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται πως η 14η θέση συνεπάγεται πως ο πρωταθλητής θα είναι στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο δεύτερος στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Κυπελλούχος στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.
Η 15η θέση σημαίνει πως ο πρωταθλητής θα είναι στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο δεύτερος στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Κυπελλούχος στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League
Η 16η και η 17η θέση σημαίνουν πως ο πρωταθλητής θα παίξει στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ ο δεύτερος, ο τρίτος και ο Κυπελλούχος στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, με την Ελλάδα να εκπροσωπείται από τέσσερις ομάδες και όχι πέντε.

Η κατάταξη:

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0

Powered by IT Development