ΑΡΧΙΚΗ | ΤΟΠΙΚΗ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ | Αυτό είναι το νέο eshop των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης

Αυτό είναι το νέο eshop των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης

image

Εύκολα, με ασφάλεια και την ταχύτητα ενός κλικ! Παράδοση σε 24 ώρες, χωρίς μεταφορικά!

 

Με ένα νέο eshop, φιλικό και εύχρηστο για κάθε χρήστη ακόμα κι αν δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένος με τις ηλεκτρονικές αγορές, τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης φέρνουν ένα ολόκληρο σούπερ μάρκετ στην οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού τηλεφώνου σας και κάνουν τις καθημερινές αγορές τόσο εύκολες, όσο ένα… κλικ!

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση eshop.xalkiadakis.gr ο καταναλωτής μπορεί να βρει τα χιλιάδες προϊόντα των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, ευδιάκριτα κατηγοριοποιημένα για εύκολη πλοήγηση, καθημερινές απίθανες εκπτώσεις και προσφορές, συγκεντρωμένες όλες μαζί για να μην χάνεται καμία ευκαιρία, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο των αγορών του, παρακολουθώντας κάθε στιγμή τη συνολική αξία των προϊόντων που έχει τοποθετήσει στο καλάθι του. Με τις προσφορές σε χωριστή κατηγορία, ώστε εύκολα να εντοπίζονται όλα τα προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά.

Επίσης, ο χρήστης μπορεί να εκδώσει την προσωπική του Xtra card Χαλκιαδάκης εξασφαλίζοντας πρόσθετες παροχές και εκπτώσεις, αλλά και να επιλέξει τον τρόπο παράδοσης - παραλαβής, είτε από το κατάστημα της επιλογής του, είτε μέσω της υπηρεσίας Χαλκιαδάκης delivery δωρεάν στον χώρο του εντός 24 ωρών.

Η νέα εποχή για τις καθημερινές αγορές είναι εδώ. Και τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης φροντίζουν έτσι ώστε να μπορούν όλοι να ωφεληθούν από τα προνόμια και τα πλεονεκτήματα που το διαδίκτυο προσφέρει. Χωρίς καμία ταλαιπωρία ή επιπλέον κόστος, με ευκολία, ταχύτητα, δωρεάν μεταφορικά και τη σιγουριά που το όνομα Χαλκιαδάκης εγγυάται εδώ και 40 χρόνια!

 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
Image gallery
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
0

Powered by IT Development