ΑΡΧΙΚΗ | ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ | Νέο μετάλλιο η Ντουντουνάκη – Καλές επιδόσεις από Κάχρη και Παπαστάμο

Νέο μετάλλιο η Ντουντουνάκη – Καλές επιδόσεις από Κάχρη και Παπαστάμο

image

Με μια νέα σημαντική επίδοση από την Αννα Ντουντουνάκη συνεχίστηκε το Σάββατο η δεύτερη μέρα του διεθνούς μίτινγκ κολύμβησης που φιλοξενείται στη Νίκαια της Γαλλίας.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια αναδείχθηκε αυτή τη φορά στη 2η θέση στο αγώνισμα των 50μ. πεταλούδα, με χρόνο 26.23 επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Οπως είναι γνωστό άλλωστε, την Παρασκευή, στο ξεκίνημα δηλαδή των αγώνων, κατέκτησε με μια επίσης εξαιρετική επίδοση το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδα.

Ο Απόστολος Παπαστάμος κατάλαβε την 5η θέση στα 200μ. μικτή με 2.01:49.

Οσον αφορά τον Αλέξανδρο Κάχρη, κατάφερε να κολυμπήσει πολύ γρήγορα στον προκριματικό του αγωνίσματος των 800μ. ελεύθερο όπου και κατέλαβε την 5η θέση με επίδοση 8.06:19. Ο Κάχρης θα έχει έτσι την ευκαιρία να πάρει μέρος στον τελικό που είναι προγραμματισμένος την Κυριακή όπου θα διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή επίδοση.

Στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας των αγώνων η Εθνική μας εκτός από τη Ντουντουνάκη κέρδισε δύο ακόμα μετάλλια με τον Απόστολο Χρήστο στα 50μ. ύπτιο (χρυσό) και στα 100μ. ελεύθερο (ασημένιο), φτάνοντας έτσι σε σύνολο τα επτά.

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0

Powered by IT Development