ΑΡΧΙΚΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ | Στην επιτροπή του Περιφερειακού πρωταθλήματος ο πατήρ Ανδρέας Κεφαλογιάννης

Στην επιτροπή του Περιφερειακού πρωταθλήματος ο πατήρ Ανδρέας Κεφαλογιάννης

image

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες του 10ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που έγινε την Πέμπτη το βράδυ στα Ανώγεια μετά από πρωτοβουλία του Παπά Ανδρέα Κεφαλογιάννη.

Από τη συνάντηση της Πέμπτης που πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα «Αρωδαμός» στα Ανώγεια και στην οποία απουσίαζαν οι εκπρόσωποι της Επισκοπής και του Γιούχτα, τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους επί τάπητος τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο 10 όμιλος του Περιφερειακού πρωταθλήματος αλλά και γενικότερα η κατηγορία και σε πρώτη φάση η απόφαση που πάρθηκε έχει να κάνει με τον ορισμό του πρόεδρου του Αετού Ανωγείων Παπά Ανδρέα Κεφαλογιάννη ως εκπρόσωπο των σωματείων της Κρήτης στη συντονιστική επιτροπή των ομάδων του Περιφερειακού πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την συντονιστική επιτροπή των ομάδων του Περιφερειακού πρωταθλήματος πέρυσι την αποτελούσαν μόνο εκπρόσωποι από τους 9 ομίλους του Περιφερειακού σε αντίθεση με φέτος όπου στη συνάντηση που έγινε στα Ανώγεια βρέθηκε ως εκπρόσωπος της επιτροπής ο πρόεδρος του Εθνικού Γαζόρου (ομάδα από τις Σέρρες ) Γιώργος Καλαμποκλής, με σκοπό να ενημερώσει τους εκπροσώπους των ομάδων του 10 ομίλου για το ποια είναι τα αιτήματα προς την ΕΠΟ και συγχρόνως να εκλέξουν ένα εκπρόσωπο από τον 10ο όμιλο όπου θα συμμετέχει στη συντονιστική επιτροπή.

Οι προτάσεις της συντονιστικής επιτροπής για το Περιφερειακό: 

Η συντονιστική επιτροπή που συναντήθηκε για πρώτη φορά πέρυσι έχει ως στόχο πρώτον την δημιουργία επίσημα ενός θεσμικού οργάνου που θα εκπροσωπεί τις ομάδες των Περιφερειακών πρωταθλημάτων , και δεύτερον να μπορεί να καταθέτει επίσημα αίτηση στο δ.σ της ΕΠΟ προκειμένου να γίνεται συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι.

Οι προτάσεις και τα αιτήματα της συντονιστικής επιτροπής των ομάδων του Περιφερειακού πρωταθλήματος προς την ΕΠΟ και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είναι οι εξής :

1. Άμεση καταβολή των επιχορηγήσεων περιόδου 2008-2009 , 2009-2010 καθώς και την καταβολή της φετινής επιχορήγησης μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

2. Επαναφορά τρόπου πληρωμής διαιτητών και λοιπών παραγόντων του αγώνα – Απαλλαγή σωματείων από την συγκεκριμένη δαπάνη.

3. Κατάργηση χρηματικών ποινών από κάρτες.

4. Μείωση κατά 50% λοιπών προστίμων και κατάργηση παράβολου έφεσης.

5. Επαναφορά τρόπου πληρωμής μετακινήσεων των ομάδων.

6. Εκπροσώπηση των ομάδων στην Επιτροπή πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής.

7. Κατάργηση τηλεοπτικών μεταδόσεων Super League την ώρα διεξαγωγής των αγώνων του Περιφερειακού. 

 

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

Σχολιάστε το άρθρο comment
Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:
  • email Αποστολή σε φίλο
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Απλό κείμενο
0
Sporfm

Powered by IT Development