Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Ρούνεϊ: «Η Γιουνάιτεντ πρέπει να προχωρήσει χωρίς Ρονάλντο-Πογκμπά»

Τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θέλει ως τεχνικό της Γιουνάιτεντ ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Δηλώσεις για το μέλλον της Γιουνάιτεντ που θα συζητηθούν, έκανε ο Γιουέιν Ρούνεϊ.

Μιλώντας για την «επόμενη μέρα» των «κόκκινων διαβόλων», ο Ρούνεϊ δεν μάσησε… τα λόγια του. Ο τεχνικός της Ντέρμπι Κάουντι δήλωσε πως η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να κάνει ολικό lifting χωρίς τον παλιό του συμπαίκτη Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Πολ Πογκμπά, ενώ στο δίλημμα Ποτσετίνο ή Τεν Χαγκ για τον διάδοχο του Ραλφ Ράνγκνικ επέλεξε ξεκάθαρα τον Αργεντινό τεχνικό της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Νομίζω ότι θα ήθελαν να τελειώσει εδώ η σεζόν. Ξεχάστε το Champions League, δεν πρόκειται να είναι ανταγωνιστική η Γιουνάιτεντ ακόμα κι αν καταφέρει να προκριθεί φέτος», επισήμανε.

«Πρέπει να προχωρήσει χωρίς Ρονάλντο και Πογκμπά. Ο Κριστιάνο είναι μια μόνιμη απειλή γκολ για κάθε αντίπαλο, αλλά στο υπόλοιπο του αγώνα η Γιουνάιτεντ χρειάζεται περισσότερα, χρειάζεται νεαρούς και “πεινασμένους” παίκτες», υπογράμμισε.

«Ο Πογκμπά έχει φτάσει σε ένα σημείο που είναι καλύτερα να προχωρήσει παρακάτω. Αν ο Πολ είναι ειλικρινής με τον εαυτό του, τότε ξέρει πως πιθανότατα δεν είχε τον αντίκτυπο που θα ήθελε από τότε που επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ανέφερε, ενώ για το θέμα προπονητή υποστήριξε: «Αν πρέπει να επιλέξω έναν ανάμεσα σε Ποτσετίνο και Τεν Χαγκ, επιλέγω Ποτσετίνο και του δίνω χρόνο για να δημιουργήσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ