Συνδεθείτε μαζί μας

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στα γίβεντα τι να προβλέψεις?

Ξα σας…

Μετά το σχεδόν απόλυτο της Πέμπτης σίγουρα κάτι ανάλογο θα περιμένατε και χτες.Πρέπει να καταλάβει όμως ο παίζων ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχεις συνεχόμενη απόλυτη επιτυχία, αντίθετα με τις αποτυχημένες προσπάθειες που είναι σαφώς περισσότερες. Γι αυτό άλλωστε επιβιώνουν τα καζίνα,οι μπουκμέικερς και όλα τα γραφεία που προσφέρουν στοίχημα.

Έχουμε φαγωθεί εδώ και χρόνια να σας λέμε να παίζετε όσο το δυνατόν λιγότερα παιχνίδια και όχι συνδυαστικά.Γιατί τελικά το ζητούμενο στο τέλος της ημέρας είναι να υπάρχει θετικό πρόσημο.

Το μέλημα μου είναι να δίνω παιχνίδια που έχουν ενδιαφέρον και με ψηλές αποδόσεις.Άλλωστε άνετα θα μπορούσαμε να γράφουμε παιχνίδια μέχρι το 1,60 και να είχαμε ποσοστά επιτυχίας κοντά στο 80% συνέχεια. Δεν είναι όμως αυτός ο τρόπος παιχνιδιού μας. Θέλουμε να προσεγγίζουμε σωστά τον αγώνα και να περιμένουμε το αποτέλεσμα.Δεν θα είναι πάντα σωστό γιατί επηρεάζεται από πολλές καταστάσεις.Όταν στο μπάσκετ πχ χάσεις ένα ματς για μισό πόντο (χτεσινό παράδειγμα οι Γουόριορς) ή ένα ματς κριθεί λόγω αποβολής ή ένα πέναλτι στο τέλος δεν πάει να πει ότι έχει γίνει λάθος προσέγγισή.

Ακόμα και στον άσσο του ΟΦΗ χτες, η υποσημείωση ήταν να τηρηθεί το fair play. Τρεις αγώνες στα play-out ισάριθμα αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα.Στα γίβεντα τι να προβλέψεις?

Πάμε στα σημερινά μας και μακρυά από αυτή την παρωδία των ελληνικών αγώνων στα play-out.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ-ΑΡΗΣ 1 (1,90)

ΗΡΟΔΟΤΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1 (3,25)

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΑΛΑΒΕΣ 1 (2,00)

ΝΑΠΟΛΙ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1 (1,83)

ΒΕΝΕΤΣΙΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 2 (2,10)

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΕΚ – ΛΑΥΡΙΟ 1 (-6,5)

ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ – ΝΤΙΤΡΟΙΤ 1 (-12,5)

ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ – ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ 2(+7,5)

ΤΕΝΙΣ

ΤΖΑΜΠΕΡ – ΜΠΕΝΣΙΤΣ 2 (2,00)

ΜΟΛΚΑΝ – ΓΚΟΦΕΝ 1 (1,80)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ