Συνδεθείτε μαζί μας

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ανακοινώνονται σήμερα τα τελικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους»

Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα 

Τα τελικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» – tourism4all.gov.gr – ανακοινώνονται σήμερα , Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021, έπειτα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στις 10 Αυγούστου στο υπουργείο Τουρισμού, παρουσία της υφυπουργού, Σοφίας Ζαχαράκη.

Αν η αίτησή σας κληρώθηκε, θα δείτε το e-voucher: Μπορείτε να το τυπώσετε ή να το αποθηκεύσετε και να το χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Η ισχύς του voucher έχει παραταθεί έως 31.12.2021. Πλέον, μπορείτε να επιλέξτε κατάλυμα από το οριστικό μητρώο παρόχων, για να κάνετε κράτηση ανάλογα με την Περιφέρεια.

Αν η αίτησή σας οριστικοποιήθηκε, αλλά δεν κληρώθηκε, έχει εκδοθεί για εσάς voucher για τουριστικό γραφείο το οποίο ισχύει έως 31.12.2021. Θα δείτε το e-voucher: μπορείτε να το τυπώσετε ή να το αποθηκεύσετε και να το χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.

Αν η αίτησή σας απορρίφθηκε, δυστυχώς δεν δικαιούστε e-voucher, γιατί δεν πληροίτε τα εισοδηματικά κριτήρια.

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους»

Το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους», προϋπολογισμού 100 εκατομμύρια ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο Τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021.

Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια ή αντίστοιχα το τουριστικό πακέτο μέσω τουριστικών γραφείων, σε παρόχους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα προσφέροντας ειδικές τιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ