Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Ανανέωσε με Λίβερπουλ ο Κλοπ!

Το νέο συμβόλαιο θα εκπνεύσει το 2026

Το κλαμπ από το Μέρσεϊσαϊντ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ουσιαστικά επιβεβαίωσε την είδηση που κυκλοφορούσε για επέκταση της συνεργασίας του με τον Γερμανό τεχνικό. Σ’ αυτήν δεν κάνει λόγο για τον ακριβές χρονικό ορίζοντα της συμφωνίας, ωστόσο βάσει του ρεπορτάζ της «Athletic»» το νέο συμβόλαιο θα εκπνεύσει το 2026.

«Υπάρχουν τόσες πολλές λέξεις που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για να περιγράψω πώς αισθάνομαι γι’ αυτήν την είδηση… Ενθουσιασμένος, ταπεινός, ευλογημένος και προνομιούχος θα ήταν η αρχή. Υπάρχουν τόσα πολλά να αγαπάς σ’ αυτό το μέρος. Το ήξερα πριν έρθω εδώ, το γνώρισα ακόμα καλύτερα αφού έφτασα και τώρα το ξέρω καλύτερα από ποτέ.

Κάθε υγιής σχέση πρέπει πάντα να είναι αμφίδρομη. Πρέπει να είμαστε σωστοί ο ένας προς τον άλλον. Το συναίσθημα ότι ήμασταν απόλυτα σωστοί ο ένας προς τον άλλον είναι αυτό που με έφερε εδώ εξαρχής και γι’ αυτό το λόγο είχα ανανεώσει στο παρελθόν. Έπρεπε να κάνω στον εαυτό μου την ερώτηση: Είναι σωστό για τη Λίβερπουλ να μείνω κι άλλο; Μαζί με τους δύο βοηθούς μου, Πεπ Λάιντερς και Πίτερ Κράβιτζ, καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως ”ναι”», τόνισε μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις ο αναμορφωτής της Λίβερπουλ, ο οποίος αναμένεται να ξεπεράσει τη δεκαετία στο πάγκο των «κόκκινων» (είχε προσληφθεί το 2015).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ