Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανοιχτά αύριο τα σχολεία στο Ηράκλειο

Πέρα από το χωριό της Καρκαδιώτισσας, τα δημοτικά σχολεία θα είναι ανοιχτά σε όλη την πόλη.

Με βάση την ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου, τα δημοτικά σχολεία αύριο, 28 Ιανουαρίου, θα λειτουργήσουν κανονικά, μιας και η κακοκαιρία «Ελπίδα», αφήνει σιγά-σιγά την Κρήτη.

Μοναδική εξαίρεση, το Δημοτικό Σχολείο στο χωριό της Καρκαδιώτισσας, όπου και αύριο οι θερμοκρασίες θα είναι απαγορευτικές για τους μικρούς μαθητές και τις μικρές μαθήτριες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κανονικά θα λειτουργήσουν οι Σχολικές Μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, λόγω βελτίωσης των καιρικών συνθηκών και ως εκ τούτου της δυνατότητας εφαρμογής του πρωτοκόλλου της πανδημίας, όπως αποφάσισε η Αντιδήμαρχος Παιδείας Στέλα Καλογεράκη- Αρχοντάκη .

Παραμένει σε αναστολή λειτουργίας για την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου το Δημοτικό Σχολείο Καρκαδιώτισσας, λόγω πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν ακόμη στην περιοχή.

Σχετικά με την λειτουργία των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ ενημερώνει ότι, θα παραμείνουν κλειστοί την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου μόνο οι απομακρυσμένοι παιδικοί και συγκεκριμένα τις περιοχές: Παλιανή, Ασίτες, Δαφνές, Κυπαρίσι, Πανεπιστήμιο, ενώ οι υπόλοιποι θα λειτουργήσουν κανονικά. Οι παραπάνω Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά από Δευτέρα 31 Ιανουαρίου.»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ