Συνδεθείτε μαζί μας

GRAND SLAM

Απορρίφθηκε το αίτημα του Nole να μείνει στο διαμέρισμα της ομάδας του

Νέα παρέμβαση του προέδρου της Σερβίας, Aleksandar Vucic.

Ο Novak Djokovic ζήτησε από τις αυστραλιανές αρχές την άδεια να μείνει στο διαμέρισμα που νοικιάζουν με την υπόλοιπη ομάδα του, όμως δεν έγινε δεκτό κι έτσι θα συνεχίσει να μένει στο ξενοδοχείο Park στο Carlton, το ξενοδοχείο στο οποίο μένουν αιτούντες άσυλο στη Μελβούρνη.

Όπως μεταδίδουν Σέρβοι δημοσιογράφοι, στο δωμάτιο που διαμένει ο Djokovic υπάρχουν κοριοί, γενικά οι συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες, ενώ ακόμα δεν του έχουν επιστραφεί τα πράγματά του, ούτε το πορτοφόλι του.

Στο μεταξύ, με νέα παρέμβασή του, ο πρόεδρος της Σερβίας, Aleksandar Vucic, είπε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να βελτιωθούν οι συνθήκες κράτησης του Djokovic.

“Χθες το βράδυ μίλησα με τον Novak για πρώτη φορά και την Πέμπτη το πρωί μιλήσαμε για δεύτερη φορά. Η Ana Brnabic (πρωθυπουργός της Σερβίας) παρακαλεί να του επιτραπεί να φύγει από το διαβόητο ξενοδοχείο και να μείνει στο σπίτι που νοίκιασε, ώστε να μπορεί να προετοιμαστεί για το τουρνουά. Αυτό ζήτησε ο Novak από τη χώρα του και δεσμευτήκαμε, είναι υποχρέωσή μας. Η Brnabic θα μιλήσει με Αυστραλούς αξιωματούχους. Δεν είναι δίκαιο να γίνεται μ’ αυτόν τον τρόπο πολιτική εκστρατεία! Οι περισσότεροι τενίστες με τις ίδιες συνθήκες είναι ελεύθεροι, ενώ ο Novak όχι”, ανέφερε ο Σέρβος πρόεδρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το GRAND SLAM