Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αποτελέσματα της 2ας Αυγούστου και πρόγραμμα 3ης Αυγούστου

Αύριο οι ιστιοδρομίες στα 470 ανδρών και γυναικών

Δύο μετάλλια προστέθηκαν στον συνολικό απολογισμό της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία με το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος, αλλά και με τις δηλώσεις που ακολούθησαν.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο στους κρίκους, ανεβάζοντας τον συνολικό απολογισμό των Ελλήνων στο Τόκιο στα τρία μετάλλια και έκανε το back to back μετά το Ρίο.

Η Εθνική πόλο ανδρών διέλυσε τις ΗΠΑ (14-5) και κατέλαβε την πρώτη θέση του ομίλου.Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της σφυροβολίας, με καλύτερη προσπάθεια στα 72.19μ, ενώ εκτός έμεινε και ο Μιχάλης Αναστασάκης με 73.52μ.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη προκρίθηκε επεισοδιακά στα ημιτελικά, όπου κατέλαβε την 23η θέση της τελικής κατάταξης.
Η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Ευαγγελία Παπάζογλου κατέλαβαν τη δέκατη θέση στο ελεύθερο πρόγραμμα και θα συνεχίσουν αύριο την προσπάθειά τους στο τεχνικό.Αναβλήθηκαν οι ιστιοδρομίες στα 470 ανδρών και γυναικών, με τα δίδυμα Τσουλφά-Σπανάκη και Μαντή Καγιαλή να δίνουν τον αγώνα τους την Τρίτη (3/8).

Για ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση το φοβερό δίδυμο των Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου θα βρεθούν στον τελικό. Δεν τα κατάφερε η Ελένη Πόλακ που έμεινε εκτός με 4.40.

Η Πόλακ κατάφερε να περάσει με την τρίτη τα 4.25, ενώ η Κυριακοπούλου το έκανε με την πρώτη για να συνεχίσει στα πιο ψηλά. H Kυριακοπούλου πέρασε και τα 4.40 με την πρώτη, όπως και τα 4.55. Από την άλλη η Πόλακ έκανε τρεις άκυρες στο 4.55, μένοντας εκτός.

Από τα 4.55 ξεκίνησε και η Κατερίνα Στεφανίδη (χρυσή Ολυμπιονίκης στο Ρίο), ένα ύψος που ξεπέρασε με την πρώτη της προσπάθεια.

Το όριο ήταν 4.70 αλλά λόγω καιρικών συνθηκών σταμάτησε στο 4.55 το οποίο πέρασαν συνολικά 15 αθλήτριες. O τελικός είναι την Πέμπτη 5/8 στις 13.20.

Πάμε να δούμε όμως συγκεντρωτικά όλα τα αποτελέσματα της ημέρας καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα της επόμενης ημέρας.

Ολυμπιακοί αγώνες 2/8/2021 Πρόγραμμα και αποτελέσματα

Ολυμπιακοί αγώνες πρόγραμμα 3/8/2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ