Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αποτελέσματα της 3ης Αυγούστου και πρόγραμμα 4ης Αυγούστου

Τεράστιος Καραλής στην πρώτη του Ολυμπιάδα,για τη τετράδα το πόλο

Από τη σημερινή προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ξεχώρισε αυτή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατετάγη στην τέταρτη θέση του τελικού στο επί κοντώ, στην πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιάδα!
Ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε εξαιρετικό αγώνα, ισοφαρίζοντας το ατομικό του ρεκόρ, αφού πήδηξε στα 5.80μ.! Στο τέλος των προσπαθειών του μάλιστα, έστειλε ένα γλυκό και συγκινητικό μήνυμα προς τους γονείς του!

Ο Κώστας Δουβαλίδης έμεινε εκτός ημιτελικών στα 110 μέτρα με εμπόδια, τερματίζοντας στην έβδομη θέση της πέμπτης προκριματικής σειράς, παρά το γεγονός πως έκανε την καλύτερη φετινή του επίδοση με 16.63.
O Δημήτρης Τσάμης στάθηκε αρκετά άτυχος στον προκριματικό του τριπλούν, καθώς τραυματίστηκε στην πρώτη του προσπάθεια, η οποία μάλιστα βγήκε άκυρη, μην μπορώντας να επιστρέψει ξανά στον αγώνα.
Η Ειρήνη Βασιλείου έμεινε εκτός ημιτελικού των 400 μέτρων, τερματίζοντας στην πέμπτη και τελευταία θέση της τέταρτης προκριματικής σειράς με χρόνο 53.15.

Αιμιλία Τσουφλά και Αριάδνη Σπανάκη κατετάγησαν στη 15η θέση της γενικής κατάταξης στην κατηγορία σκαφών 470 στην Ολυμπιακή Ρεγκάτα του Τόκιο, φτάνοντας τους 114 βαθμούς ποινής. Έτσι, το ελληνικό πλήρωμα δεν κατάφερε να προκριθεί στην αυριανή κούρσα μεταλλίων.

Από την άλλη, στην ίδια κατηγορία σκαφών (470), Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής είχαν μια εξαιρετική ημέρα ιστιοδρομιών, σκαρφαλώνοντας στην έκτη θέση της γενικής κατάταξης, με αποτέλεσμα να δώσουν το «παρών» στην αυριανή (03/8) κούρσα μεταλλίου.

Τέλος, με άδοξο τρόπο ολοκληρώθηκε η παρουσία του ντουέτου στη συγχρονισμένη κολύμβηση, Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνας Παπάζογλου. Συγκεκριμένα, μετά τα τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού που βρέθηκαν στις τάξεις στο ομαδικό, διοργανωτές εισηγήθηκαν την απόσυρση και του ντουέτου, το οποίο χθες είχε αγωνιστεί κανονικά στο πρώτο πρόγραμμα.

Πάμε να δούμε όμως συγκεντρωτικά όλα τα αποτελέσματα της ημέρας καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα της επόμενης ημέρας.

Ολυμπιακοί αγώνες 3/8/2021 Πρόγραμμα και αποτελέσματα

Ολυμπιακοί αγώνες πρόγραμμα 4/8/2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ