Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Άρης: Απορρίφθηκε η έφεση για Λασκόφ – Ξεκινά με -6 στο πρωτάθλημα!

Η Επιτροπή Εφέσεων αποφάσισε να επιβάλει ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών στον Άρη στο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει για την υπόθεση Λάσκοφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή Εφέσεων δεν έκανε αποδεκτή αυτή των «κίτρινων» για την υπόθεση Λάσκοφ με αποτέλεσμα να τιμωρείται η ομάδα της Θεσσαλονίκης με αφαίρεση έξι βαθμών από τη νέα Σούπερ Λίγκα, μία ποινή που είχε επιβάλει η Επιτροπή Δεοντολογίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Απορρίπτει την από 14-7-2021 και με αριθμό πρωτοκόλλου εισερχομένων ΕΠΟ 15145/14-7-2021 έφεση 1) της ΠΑΕ Άρης και 2) του Θεοδώρου Καρυπίδη του Ανέστη, εναντίον της απόφασης με τον αριθμό 6/12-7-2021 της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ (Δικαστικό Τμήμα).

Διατάσσει την κατάπτωση υπέρ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του παραβόλου που κατέβαλαν οι εκκαλούντες κατά την άσκηση της έφεσής τους.

Απορρίπτει το επικουρικά υποβαλλόμενο αίτημα των εκκαλούντων, με το οποίο ζητείται να διαταχθεί, σε περίπτωση διατήρησης της ισχύος της εκκαλούμενης απόφασης, η αφαίρεση των έξι βαθμών που επιβλήθηκε στην εκκαλούσα με την απόφαση εκείνη, από το βαθμολογικό πίνακα της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Γίνεται μνεία ότι κατά της απόφασης αυτής χωρεί προσφυγή ενώπιον του Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου (Court of Arbitration for Sport – CAS) που έχει την έδρα του στη Λωζάννη της Ελβετίας (άρθρο 88 του Κώδικα Δεοντολογίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, άρθρο 60 παρ. 3 του Κωδικοποιημένου Καταστατικού της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και άρθρο 5 παρ. 5 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1