Συνδεθείτε μαζί μας

EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: «Εδώ επιτρέπουν 1.000 θεατές, έξω 12.000»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε το γεγονός πως στην Ελλάδα υπάρχει περιορισμός στους θεατές στα γήπεδα.

Έπειτα από την εντός έδρας ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, ο έμπειρος τεχνικός των Πειραιωτών δήλωσε αναλυτικά:

«Είναι πραγματικά δύσκολο να αναλύσω τους λόγους της ήττας, μοιάζει να βρισκόμαστε εκτός φόρμας. Ωστόσο τίποτα δεν είναι φυσιολογικό στην ομάδα μας αυτή τη στιγμή. Όπως ξέρετε, έχουμε πολλές απουσίες εδώ και είκοσι μέρες.

Οι συνθήκες δεν ήταν με το μέρος μας. Ακόμη, παίζουμε με 1.000 θεατές στο γήπεδο, ενώ οπουδήποτε αλλού κι αν πάμε υπάρχουν 12.000. Γι’ αυτούς τους λόγους χάσαμε το εντός έδρας αήττητο, αλλά θα επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Απλώς αυτό που χρειάζεται είναι να είμαστε ξανά όλοι μαζί, να επιστρέψουν όλοι οι παίκτες μας».

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρόσθεσε: «Θέλω να συγχαρώ τον Ερυθρό Αστέρα. Είχαν ένα πολύ καλό παιχνίδι για 40 λεπτά σε άμυνα κι επίθεση. Πήρα το αβαντάζ από το γεγονός πως έχουμε χάσει πολλούς παίκτες από τραυματισμούς και covid. Μας επηρέασε αυτό όσον αφορά την προετοιμασία μας για το παιχνίδι. Παίζουμε σε ένα άδειο γήπεδο, δεν είναι παράπονο αυτό, σέβομαι την απόφαση της κυβέρνησης, αλλά οι συνθήκες δεν είναι ίδιες για όλες τις ομάδες.

Με τη Φενέρ παίξαμε σε γεμάτο γήπεδο, με την Μακάμπι το ίδιο κι ερχόμαστε εδώ και παίζουμε σε ένα άδειο γήπεδο. Είναι νωρίς στη σεζόν όμως, έχουμε σχεδόν ένα γύρο μπροστά μας για να επιστρέψουμε μέσα απ’ την δουλειά μας και την ομαδική προσπάθεια».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το EUROLEAGUE