
Mε τον Μπόι Βάτερμαν να προπονείται κανονικά, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (21/10), μια ακόμη ημέρα προετοιμασίας του ΟΦΗ ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (24/10) με την Λαμία.
Στην σημερινή προπόνηση των «ομιλητών» ήταν παρόντες οι διεθνείς Φροίξος Γρίβας και Απόστολος Διαμαντής, ακολουθώντας αμφότεροι ατομικό πρόγραμμα.Στο μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε ο Πασχάλης Στάικος, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να ακολουθεί μέρος αυτού.Αντιθέτως, ο Αμπντούλ Γουές συνέχισε θεραπεία, ενώ απουσίασε ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν λόγω ίωσης.
Η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ περιελάμβανε παιχνίδι μικρών σχέσεων, ασκήσεις τακτικής και τελικό παιχνίδι.
Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (22/10), στις 11 το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
WTA
/ 1 ημέρα πρινΗ Jessica Pegula σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Μαρίας Σάκκαρη
Επικράτησε της Σάκκαρη με 6-2, 6-3
-
ΓΕΝΙΚΑ
/ 2 ημέρες πρινΟ Ολυμπιακός νίκησε 84-64 το Περιστέρι bwin και προκρίθηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ
Με εξαιρετική άμυνα και με ορεξάτους τους Μιλουτίνοφ και Γουίλιαμς-Γκος
-
WTA
/ 2 ημέρες πρινΑκάθεκτη και στο Τόκιο η Σάκκαρη!
Στα ημιτελικά η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Jessica Pegula
-
ATP
/ 2 ημέρες πρινΟ Στέφανος Τσιτσιπάς πρόωρα εκτός China Open
Yπέστη την ήττα με 6-4, 6-4 από τον Nicolas Jarry στην πρεμιέρα του