Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Μποροβήλος: «Είμαστε σε συνεννόηση με την ΕΠΟ για το κύπελλο»

Ο Γιώργος Μποροβήλος τόνισε πως βρίσκεται σε συνεννόηση με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για το καλεντάρι του Κυπέλλου.

Ο πρόεδρος της Super League ανέφερε πως το καλεντάρι του Κυπέλλου Ελλάδος μπορεί να αλλαχθεί, μιας και η πίεση στο Ελληνικό πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού, είναι μεγάλη.

Τόνισε μάλιστα, πως πρέπει να ακολουθηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο, στοχεύοντας μάλιστα σε μια ομαλή διεξαγωγή των πλέι οφ και των πλέι άουτ.

«Πάνω από όλα πρέπει να τηρήσουμε το πρωτόκολλο. Θα προλάβουμε να τελειώσουμε τη χρονιά όπως πρέπει, με μία μικρή έστω καθυστέρηση. Εξετάζεται να υπάρξουν αλλαγές, είμαστε σε συνεννόηση με την ΕΠΟ για τα ματς του Κυπέλλου»

«Εάν έχουμε γενίκευση των προβλημάτων, δεν μπορώ να σας πω τι θα γίνει. Σε κάθε περίπτωση, η άλλη όψη του νομίσματος είναι τώρα είχαμε το μεγάλο πρόβλημα, μετά τις γιορτές. Εκτιμούμε ότι με τα προληπτικά μέτρα και τους συνεχείς ελέγχους, θα ηρεμήσει η κατάσταση. Φαίνεται ότι μπαίνει κάποιος έλεγχος, και δεν είναι τόσο έντονα τα προβλήματα. Αλλά κοιτάζουμε το καθετί, με στόχο να πάμε ομαλά σε πλέι οφ και πλέι άουτ».

Για το 10% της πληρότητας στα γήπεδα είπε πως «κοιτάμε από την αρχή πώς μπορεί να βελτιωθεί αυτό το 10%. Αν πράγματι η κορύφωση είναι 20 του μηνός, όλα δείχνουν πως πάμε προς κάτι καλύτερο. Έχουν αντιληφθεί το πρόβλημα», δήλωσε ο Γιώργος Μποροβήλος.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1