Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Χαλντούν Αλ Μουμπάρακ: «Ένας βιώσιμος, κοινωνικά υπεύθυνος οργανισμός η Σίτι»

Για τον σχεδιασμό των ιδιοκτητών της Μάντσεστερ Σίτι πριν 13 χρόνια και τις πολλές επιτυχίες του συλλόγου, μίλησε ο Χαλντούν Αλ Μουμπάρακ.

Ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι, Χαλντούν Αλ Μουμπάρακ, δήλωσε πως ο σχεδιασμός που είχε ο ιδιοκτήτης της, Σεΐχης Μανσούρ, όταν ανέλαβε την ομάδα το 2008, πήγε κατά γράμμα.

Με τα έσοδα της Σίτι φέτος να ξεπερνούν κάθε άλλης ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ, και τις συνεχόμενες επιτυχίες της ομάδας την τελευταία δεκαετία, το σχέδιο του CFG πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα των πρωταθλητών Αγγλίας.

«Το όραμα του Σεΐχη Μανσούρ, που έχει οριστεί το 2008, είναι η πραγματικότητα που ζούμε 13 χρόνια αργότερα – έναν βιώσιμο, κοινωνικά υπεύθυνο οργανισμό, που βρίσκει και αναπτύσσει ταλέντα, ανταγωνίζεται για τρόπαια τόσο στην εγχώρια όσο και στην ευρωπαϊκή σκηνή».

«Η επιτυχία της πρώτη ομάδας των ανδρών μας – τα τρόπαια αυτής της χρονιάς αντιπροσωπεύουν στον 5ο τίτλο Premier League και το 6ο Λιγκ Καπ μας την τελευταία δεκαετία – είναι η ιστορία μας σήμερα. Η ιστορία μας αύριο θα γραφτεί από την επόμενη γενιά, η οποία δημιούργησε ιστορία αυτή την χρονιά. Το ότι η EDS και u18 ομάδες κατέκτησαν τα αντίστοιχα πρωταθλήματα τους, σημαίνει πως η Μάντσεστερ Σίτι έχει τους τίτλους και στα τρία επίπεδα στο ποδόσφαιρο ανδρών».

«Ο Μπράιαν Κιντ αποχώρησε από το ρόλο του με την εγκάρδια ευγνωμοσύνη μας μετά από δώδεκα εντυπωσιακά χρόνια. H ανεξίτηλη προσφορά του σε όλα όσα πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι σε αυτό το διάστημα δεν πρέπει να υποτιμηθεί, όπως ούτε τα επιτεύγματα του στο αγγλικό ποδόσφαιρο ευρύτερα. Τον εκτιμούν ιδιαίτερα όλοι όσοι τον γνωρίζουν και έχουν δουλέψει μαζί του και παραμένει ένας αγαπητός φίλος όλων μας», δήλωσε στο τέλος για τον πρώην βοηθό προπονητή του Πεπ Γκουαρδιόλα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ