Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανια: Νεκρή βρέθηκε η αγνοούμενη 29χρονη τουρίστρια

Η 29χρονη βρέθηκε νεκρή σε ένα απόκρημνο σημείο σε ένα γκρεμό 5 χιλιόμετρα από το Ελαφονήσι

Νεκρή βρέθηκε η 29χρονη γαλλίδα τουρίστρια, Βιολέτ Γκιγκανό, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 24 Ιουνίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 29χρονη βρέθηκε νεκρή σε ένα απόκρημνο σημείο σε ένα γκρεμό 5 χιλιόμετρα από το Ελαφονήσι.

Επιπλέον, στην επιχείρηση εντοπισμού της νεαρής τουρίστριας οι αρχές χρησιμοποίησαν τρία drones, εκπαιδευμένος σκύλος ενώ στις έρευνες συμμετείχαν άνδρες της αστυνομίας, του λιμενικού σώματος, της πυροσβεστικής καθώς και εθελοντές που χτένιζαν όλη την περιοχή από την Παλαιόχωρα έως και το Ελαφονήσι.

Στις 24 Ιουνίου μίλησε για τελευταία φορά με την οικογένειά της στη Γαλλία περιγράφοντας τα όσα υπέροχα ζούσε κατά την διάρκεια των διακοπών της. Μετά από ώρες ερευνών οι αρχές εντόπισαν στην περιοχή Κριός το αυτοκίνητο που είχε ενοικιάσει η 29χρονη κατά τη διάρκεια των διακοπών της. Έκτοτε οι έρευνες εντατικοποιήθηκαν ακόμα περισσότερο με τις αρχές να κάνουν… φύλλο και φτερό όλη την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό της 29χρονης.

Η 29χρονη είχε σχεδόν καθημερινή «παρουσία» στα social media καθώς ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο από τις εξορμήσεις της στην περιοχή, ενώ παράλληλα είχε επικοινωνία με την οικογένειά της. Αυτά όμως συνέβησαν μέχρι τις 24 Ιουνίου, έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν. Η οικογένειά της επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί της χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Τηλεφώνησε στο ξενοδοχείο όπου ήξερε ότι διέμενε η 29χρονη αλλά δεν είχε δώσει κανένα ίχνος ζωής. Στη συνέχεια η οικογένειά της με τη συνδρομή των Γαλλικών Αρχών, ενημέρωσαν την τοπική ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ