Συνδεθείτε μαζί μας

ΒΟΛΕΪ

Χωρίς τον Βαϊόπουλο, ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό

Tο πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών

Χωρίς τον Βαγγέλη Βαϊόπουλο, θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό, για το Λίγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, που θα γίνει την Κυριακή (7/11, 5.30μμ), στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Ο 24χρονος (2μ02) κεντρικός του ΟΦΗ, υπέστη παραμονές του αγώνα με την Κηφισιά βαρύ διάστρεμμα και ακολουθεί θεραπεία.

Την ίδια ώρα, στο στρατόπεδο του ΟΦΗ, επικρατεί ικανοποίηση τόσο για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα επί της Κηφισιάς (3-2), όσο και για την εικόνα της ομάδας, που ήταν σε πολύ καλό επίπεδο.

Στα δυο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, που ακολουθούν για το Λίγκ Καπ, ο ΟΦΗ θα τεστάρει τις δυνάμεις του με ένα δυνατό αντίπαλο και αυτά τα δυο δυνατά τεστ, θα βοηθήσουν τον ΟΦΗ να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας, για την 4η αγωνιστική της Volley League, που ακολουθεί στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Στο μεταξύ, η  ΕΣΑΠ ενημέρωσε  το ΤΑΑ ΟΦΗ για το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών τόσο στην Volley League, όσο και για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του ΟΦΗ, είναι για το Λίγκ Καπ, με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή 7/11, στις 5.30μμ στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού κέντρου.

Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τη διοργάνωση.Θα ακολουθήσει και ο επαναληπτικός που θα γίνει Παρασκευή 12/11 στις 3.45μμ στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Για την 4η αγωνιστική της Volley League, o ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Φίλιππο Βέροιας, την Κυριακή 21/11 στις 5μμ.Ενώ για την 5η αγωνιστική, θα παίξει το Σάββατο 27/11, στις 7μμ με το Φοίνικα στη Σύρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΒΟΛΕΪ