
Πρωτάθλημα δεν θα έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί και δεν φαίνεται να υπάρχει φως για την επόμενη εβδομάδα (28-29/8), αφού ούτε σήμερα υπήρξε συμφωνία για την προκήρυξη.
Στη νέα Γενική Συνέλευση που έγινε την Πέμπτη… επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ότι το πρωτάθλημα έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, με τους μεν να θέλουν κεντρική διαχείριση από την επόμενη σεζόν και τους δε να προτείνουν να υπάρχει από τη σεζόν 2023-2024. Οι μεν για να το δεχτούν αυτό ζητούν παραπάνω χρήματα στο τηλεοπτικό τους συμβόλαιο για την επόμενη διετία. Έτσι, η ψηφοφορία που έγινε αναδείχτηκε 7-7 κι έτσι το χάσμα που έχει δημιουργηθεί μοιάζει αγεφύρωτο.
Τη Δευτέρα, λοιπόν, θα γίνει άλλη μια απόπειρα να βρεθεί λύση αν και κάτι τέτοιο όπως είπαμε και πιο πάνω δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η επόμενη ημερομηνία – και βλέπουμε – είναι 11-12 Σεπτεμβρίου. Στις 13 ανοίγουν τα σχολεία.
Όσον αφορά στο τηλεοπτικό συμβόλαιο Βόλος, Παναιτωλικός, Αστέρας, Λαμία, Απόλλων και Ιωνικός έχουν στα χέρια τους μία πρόταση από την COSMOTE TV ύψους περίπου 1.3 εκατ. ευρώ το χρόνο. Ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται μόνος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
NBA
/ 1 ώρα πρινOι Μπακς επικράτησαν των Χοκς 132-121
Το πρώτο του triple-double τη φετινή σεζόν στο NBA έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
-
BASKETLEAGUE
/ 13 ώρες πρινΣε ένα ματς… διαφήμιση ο Προμηθέας νίκησε 100-95 την ΑΕΚ Betsson BC
Τρομερό comeback της ΑΕΚ Betsson BC από το -25
-
BASKETLEAGUE
/ 17 ώρες πρινΟ Παναθηναϊκός AKTOR ξεκούρασε τους βασικούς του και διέλυσε την Καρδίτσα (77-53)
Show Αντετοκούνμπο
-
BASKETLEAGUE
/ 1 ημέρα πρινΤο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League
Ρίχνονται στη «μάχη» οι μεγάλοι