Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Νέα αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος, πάμε για Σεπτέμβρη μαζί με τα σχολειά!

Ούτε η σημερινή Γενική Συνέλευση απέδωσε καρπούς με το Σαββατοκύριακο 11-12/9 να είναι το επόμενο πιθανό σενάριο για σέντρα!

Πρωτάθλημα δεν θα έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί και δεν φαίνεται να υπάρχει φως για την επόμενη εβδομάδα (28-29/8), αφού ούτε σήμερα υπήρξε συμφωνία για την προκήρυξη.

Στη νέα Γενική Συνέλευση που έγινε την Πέμπτη… επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ότι το πρωτάθλημα έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, με τους μεν να θέλουν κεντρική διαχείριση από την επόμενη σεζόν και τους δε να προτείνουν να υπάρχει από τη σεζόν 2023-2024. Οι μεν για να το δεχτούν αυτό ζητούν παραπάνω χρήματα στο τηλεοπτικό τους συμβόλαιο για την επόμενη διετία. Έτσι, η ψηφοφορία που έγινε αναδείχτηκε 7-7 κι έτσι το χάσμα που έχει δημιουργηθεί μοιάζει αγεφύρωτο.

Τη Δευτέρα, λοιπόν, θα γίνει άλλη μια απόπειρα να βρεθεί λύση αν και κάτι τέτοιο όπως είπαμε και πιο πάνω δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η επόμενη ημερομηνία – και βλέπουμε – είναι 11-12 Σεπτεμβρίου. Στις 13 ανοίγουν τα σχολεία.

Όσον αφορά στο τηλεοπτικό συμβόλαιο Βόλος, Παναιτωλικός, Αστέρας, Λαμία, Απόλλων και Ιωνικός έχουν στα χέρια τους μία πρόταση από την COSMOTE TV ύψους περίπου 1.3 εκατ. ευρώ το χρόνο. Ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται μόνος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1