
Παίζοντας πολύ καλό τένις και δείχνοντας φρέσκος σωματικά και πνευματικά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε του Tommy Paul με 6-1, 6-4 σε 75 λεπτά και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Lyon Open.
Δεν άφησε σε κανένα σημείο του αγώνα να αμφισβητηθεί η κυριαρχία του ο Στέφανος, ο οποίος κέρδισε 5 συνεχόμενα games για να κερδίσει το 1ο σετ σε 6-1 πολύ σύντομα, σε 30 μόλις λεπτά.
Στο 2ο σετ ο Στέφανος είχε και πάλι το πάνω χέρι, κάνοντας το break αρκετά νωρίς, για να προηγηθεί με 2-1 στο 3ο game. Λίγο έλειψε να “ξεφύγει” και σε αυτό το σετ, αλλά ο Αμερικανός στάθηκε πιο καλά, έσβησε ένα break point στο 5ο game και αργότερα μείωσε σε 3-2, ενώ κατάφερε να διατηρήσει τη διαφορά στο ένα break έως το τέλος του σετ.
Αύριο ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Yoshihito Nishioka, που κέρδισε νωρίτερα σήμερα τον Gael Monfils με 4-6, 6-3, 7-6 (2).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
/ 18 λεπτά πρινΤο πρόγραμμα του Final 8 Κυπέλλου
θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο και στα «Δύο Αοράκια» 16-19 Φεβρουαρίου
-
EUROLEAGUE
/ 7 ώρες πρινΜε τρεις αναμετρήσεις ανοίγει το πρόγραμμα της Ευρωλίγκας
Η Βαλένθια υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με κίνητρο την είσοδό τους στην οκτάδα
-
NBA
/ 7 ώρες πρινΕπιβλητικοί οι Σέλτικς επικράτησαν 139-96 των Νετς
Χάνουν και στην την έδρα τους τώρα οι Γουόριορς
-
EUROLEAGUE
/ 17 ώρες πρινΟ Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα εύκολα 83-68 από τη Ρεάλ Μαδρίτης
Από το «τριφύλλι» ξεχώρισε ο Λι με 17 πόντους