Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Έφυγε από τη ζωή ο Μίνο Ραιόλα

Έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή του ο γνωστός μάνατζερ.

Έφυγε από τη ζωή και δυστυχώς αυτή τη φορά είναι πραγματικότητα- ο Μίνο Ραϊόλα. Παρόλο που η είδηση του θανάτου του προ δυο ημερών διαψεύστηκε (και μάλιστα από τον ίδιο), το Σάββατο ήρθε τελικά το μοιραίο.

Όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του, ο πασίγνωστος μάνατζερ έδωσε μεγάλη μάχη ως το τέλος με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του σπουδαιότερου και πιο συμπονετικού ποδοσφαιρικού παράγοντα όλων των εποχών. Ο Μίνο πάλεψε μέχρι το τέλος με την ίδια δύναμη που έδειξε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Αυτό, ο Μίνο μας έκανε περήφανους, όντας και ταπεινός. Ο Μίνο έχει αγγίξει πολλούς ανθρώπους μέσα από τη δουλειά του και έγραψε ιστορία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Η παρουσία του πάντα θα λείπει. Η αποστολή του Μίνο να κάνει το ποδόσφαιρο καλύτερο μέρος για τους ποδοσφαιριστές θα συνεχιστεί», ανέφερε το μήνυμα της οικογένειάς του.

Απεβίωσε λοιπόν σε ηλικία 54 χρόνων, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του και τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούσε ανά τον κόσμο.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ