Συνδεθείτε μαζί μας

ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ολυμπιακής ημέρας

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου, μετά τις 6μμ στο Στάδιο Ελευθερίας

Σπουδαίοι Ολυμπιονίκες που έχουν σηκώσει την Ελλάδα ψηλά σε Ολυμπιακούς αγώνες, αλλά και σημαντικοί αθλητές απο το Ηράκλειο, που είτε συμμετείχαν σε Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες, είτε σημείωσαν μεγάλες επιδόσεις σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα, θα τιμήσουν με την παρουσία τους, την εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ολυμπιακής ημέρας, που διοργανώνει η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου, την Παρασκευή 25 Ιουνίου, μετά τις 6μμ στο Στάδιο Ελευθερίας.

Στην εκδήλωση, θα βρίσκονται οι Ολυμπιονίκες Ολγα Βασδέκη, Τασούλα Κελεσίδου, Νίκη Μπακογιάννη, ενώ έχει προσκληθεί ακόμη ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, που μένει στο Ηράκλειο.

Ακόμη έχουν προσκληθεί οι Παραολυμπιονίκες Μανώλης Στεφανουδάκης, Γιώργος Καπελάκης, αλλά και οι Στέλλα Πιλάτου, Θωμάς Σμπώκος, Ειρήνη Βασιλείου, Αργυρώ Στρατάκη, Σίλια Χιώτη, Κρίστυ Γιαλαμά.

Η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στους μικρούς αθλητές απο το Ηράκλειο και γιατί όχι αυριανούς Ολυμπιονίκες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα Ολυμπιακά Αθλήματα, αλλά και να συζητήσουν με τους κορυφαίους αθλητές για τις εμπειρίες τους απο τους μεγάλους αγώνες, που συμμετείχαν.

Στην εκδήλωση, θα γίνουν βραβεύσεις κορυφαίων αθλητών, ενώ θα μοιραστούν αναμνηστικά δώρα στους μικρούς αθλητές, με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ολυμπιακής ημέρας, θα παρακολουθήσουν παιδιά απο:

-Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης,

– Τον Παγκρήτιο σύλλογο γονέων και φίλων παιδιών με νεοπλασία «Ηλιαχτίδα»

-Το Παιδικό χωριό SOS Κρήτης.

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ολυμπιακής ημέρας, εντάσσεται στο συνολικότερο σχεδιασμό των δράσεων που υλοποιεί η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σε αθλητικά κέντρα όλης της χώρας.

Η προσέλευση στο χώρο, θα γίνει σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ