Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Έκτη θέση στα 25μ.για την Άννα Κορακάκη

Δεύτερη εξάδα στο Τόκιο, με την έκτη θέση στον τελικό των 25μ. σπορ πιστόλι

Μετά από την συμμετοχή της σε έναν ακόμα τελικό, η Άννα Κορακάκη αναδείχθηκε έκτη στα 25μ. σπορ πιστόλι και ολοκλήρωσε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν ξεκίνησε καλά με 1/5, ωστόσο στις επόμενες πεντάδες βολών ανέβασε τα ποσοστά ευστοχίας της και με 3/5, 4/5 και 4/5, κατάφερε μετά από 20 βολές να βρεθεί στην τρίτη θέση. Η σκοπεύτρια από την Δράμα στη συνέχεια υποχώρησε στην τέταρτη θέση μετά από ένα 3/5, ενώ στο έκτο σετ βολών είχε 3/5 και δυστυχώς κατέλαβε την έκτη θέση.

Μπορεί η Δραμινή πρωταθλήτρια να μην κατάφερε να υπερασπιστεί τα μετάλλια που είχε κατακτήσει στο Ρίο το 2016, όμως οι δύο έκτες θέσεις δεν είναι αμελητέες και είναι σίγουρο ότι θα προετοιμαστεί κατάλληλα για να είναι και πάλι έτοιμη στο Παρίσι το 2024, ανεβάζοντας ξανά την ελληνική σημαία στο βάθρο.

Το χρυσό μετάλλιο μετά από μια συγκλονιστική μάχη, κατέκτησε η Ρωσίδα Μπατζαράσκινα με Ολυμπιακό ρεκόρ (38), την δεύτερη θέση η Νοτιοκορεάτισα Κιμ με επίσης Ολυμπιακό ρεκόρ (38), ενώ η 19χρονη Κινέζα Σιάο, συμπλήρωσε την τριάδα του βάθρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ