Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣΗ: Πρώτη τηλεδιάσκεψη του 2022 με βασικό θέμα την έξαρση κρουσμάτων!

Επιπλέον θέματα συζήτησης αφορούσαν το Κύπελλο ΕΠΣΗ, την Youth League και τις μικτές ομάδες.

Την πρώτη της τηλεδιάσκεψη για το 2022 πραγματοποίησε σήμερα η Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ με βασικό θέμα συζήτησης την έξαρση των κρουσμάτων που υπάρχει τις τελευταίες μέρες στα σωματεία του Ηρακλείου. Πιο πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η ανακοίνωση του ΠΑΟ Κρουσώνα με την οποία γνωστοποιήθηκαν συνολικά οκτώ θετικά κρούσματα κορωνοϊού στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Όπως είναι φυσιολογικό, η ΕΠΣΗ βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα σε ανοιχτή γραμμή με τις ομάδες που έχουν ανακοινώσει μεγάλο αριθμό θετικών κρουσμάτων στις τάξεις τους, ενώ ακόμα συζητήθηκαν θέματα για το Κύπελλο της ΕΠΣΗ, την Youth League, αλλά και τις μικτές ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

«Μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Ήταν η πρώτη συνεδρίαση για το 2022 και λόγω των επιδημιολογικών συνθηκών αποφασίστηκε να γίνει μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας και όχι δια ζώσης.

Πρωτεύων θέμα συζήτησης αποτέλεσε η επανέναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων μετά τη διακοπή της εορταστικής περιόδου με τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η έξαρση της πανδημίας.

Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, θα παρακολουθούνται οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες ενώ θα υπάρχουν και επαφές με τα σωματεία που αντιμετωπίζουν αυξημένα θετικά κρούσματα.

Παράλληλα θα υπάρξει επικοινωνία και με την ΕΠΟ για νεότερες οδηγίες σχετικά με την αντιμετώπιση της έξαρσης και για τυχόν επικαιροποίηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Στη συνέχεια έγινε απολογισμός της κλήρωσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, με την Γ’ Φάση της διοργάνωσης να ξεκινά την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

Επίσης έγινε ενημέρωση για την προετοιμασία των Μικτών Ομάδων ενόψει των αγώνων της 2ης αγωνιστικής με τα Χανιά που είναι προγραμματισμένοι για την μεθεπόμενη Τετάρτη 12 Ιανουαρίου.

Αναφορικά με τη διοργάνωση του Youth League, θα συγκροτηθεί τις επόμενες ημέρες μία Επιτροπή για την κατάρτιση της προκήρυξης και στη συνέχεια θα γίνει η τελική σύσκεψη για την έναρξη του πρωταθλήματος, εφόσον πάντα το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες.

Η Ε.Ε. της ΕΠΣΗ συζήτησε και άλλα θέματα οργανωτικού και λειτουργικού χαρακτήρα, καταρτίζοντας ένα πρώτο πλάνο για τους στόχους που θέτει εντός του 2022».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ