
Η τελευταία ήττα από τη Νόριτς ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη διοίκηση της Έβερτον, η οποία ανακοίνωσε και επισήμως το τέλος της παρουσίας του Ράφα Μπενίτεθ στην τεχνική ηγεσία.
Όπως είχε αποκαλυφθεί από χθες (15/1) από τα βρετανικά Μέσα, τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας σε συνδυασμό με την βαθμολογική της συγκομιδή είχαν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Ισπανό τεχνικό που τελικά αποδείχθηκε πως μετρούσε κυριολεκτικά… ώρες στον σύλλογο.
Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε πως υπό τις οδηγίες του πρώην τεχνικού της Λίβερπουλ, η Έβερτον έκανε το χειρότερο πρώτο μισό σε σεζόν της στην Premier League από το 2006 (μόλις 19 βαθμοί), μετρώντας παράλληλα εννέα ήττες στα τελευταία 12 παιχνίδια!
Κάπως έτσι η θητεία του Μπενίτεθ στους «Toffees» τελειώνει έπειτα από μόλις 200 μέρες κοινής συνεργασίας, με τα Ζαχαρωτά να εξετάζουν ήδη τις επιλογές που θα κληθούν να αναλάβουν τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
NBA
/ 13 ώρες πρινΟι Σέλτικς σάρωσαν με 127-102 τους Χιτ στο Μαϊάμι και έκαναν το 1-1
Το triple double άγγιξε ο Σμαρτ, με 24 πόντους, δώδεκα ασίστ και εννέα ριμπάουντ
-
EUROLEAGUE
/ 24 ώρες πρινΗ «Βασίλισσα» Ρεάλ πήρε τον ημιτελικό 86-83 με την Μπαρτσελόνα
Η «βασίλισσα» βρέθηκε στο -13, αλλά επέστρεψε και πέρασε στον τελικό της Ευρωλίγκας
-
EUROLEAGUE
/ 1 ημέρα πρινΤο buzzer beater τρίποντο του Μίτσιτς έστειλε τους Τούρκους στον τελικό
Το buzzer beater τρίποντο του Μίτσιτς έδωσε τη νίκη 77-74 στην Εφές
-
GRAND SLAM
/ 1 ημέρα πρινΗ κλήρωση του ανδρικού ταμπλό του Roland Garros
Στο ίδιο μισό με τον Daniil Medvedev θα είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς