Συνδεθείτε μαζί μας

ΔΙΕΘΝΗ

Εβρά: «Έπεσα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στα 13 μου»

Αποκάλυψη-σοκ από τον πρώην Γάλλο διεθνή, ο οποίος παραδέχθηκε δημόσια ότι είχε δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση στα 13 του.

Για το σοκ της σεξουαλικής κακοποίησης που δέχθηκε στην τρυφερή ηλικία των 13 μίλησε στην Times ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Γιουβέντους, Πατρίς Εβρά.

«Ντρεπόμουν να παραδεχθώ ότι έπεσα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Ήταν μία δύσκολη στιγμή για εμένα. Έπρεπε να το πω επίσης στα αδέρφια μου και στους κοντινούς φίλους. Δεν θέλω να με λυπούνται. Είναι μία δύσκολη κατάσταση. Μία μητέρα δεν περιμένει να το ακούσει αυτό από το ίδιο της το παιδί»,  δήλωσε ο Γάλλος.

«Ήταν ένα σοκ για εκείνη. Υπήρχε θυμός. Είπε ότι ανησυχούσε. Είπε ‘δεν πρέπει να το βάλεις στο βιβλίο σου, είναι προσωπικό Πατρίς’, αλλά απάντησα ‘Μαμά, δεν είναι για εμένα, αλλά για τα άλλα παιδιά’, τότε συμφώνησε να το δημοσιοποιήσω», είπε για την αντίδραση της μητέρας του.

«Ξέρω πως το βιβλίο θα αλλάξει τον τρόπο που με βλέπουν, αλλά είμαι περισσότερο χαρούμενος ότι μιλάω με κόσμο. Είμαι η καλύτερη έκδοση του βιβλίου. Οι φίλοι μου έλεγαν ‘σκέψου την αντίδραση του κόσμου και την πίεση’, αλλά η μεγαλύτερη πίεση ήταν να το πω στη μαμά μου. Μόνο που το σκέφτομαι είναι δύσκολο», τόνισε στο τέλος, κάνοντας αναφορά στο βιβλίο του, «I Love This Game».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΔΙΕΘΝΗ