Συνδεθείτε μαζί μας

ΠΟΛΟ

Η Εθνική πόλο γυναικών διέλυσε με 24-4 την Κροατία

Με Ισραήλ στα προημιτελικά

Η Εθνική πόλο γυναικών επιβλήθηκε 24-4 της Κροατίας και πέρασε επιτυχώς από τον όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Σπλιτ.

Η «γαλανόλευκη» ήταν σαρωτική απέναντι στην αδύναμη οικοδέσποινα της διοργάνωσης και στρέφει αμέσως την προσοχή της στο χιαστί ματς που ακολουθεί.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Ισραήλ για τα προημιτελικά τη Δευτέρα (5/9) στις 18:30, στη μάχη για μια θέση στην τετράδα. Οι Ισραηλινές τερμάτισαν στην τρίτη θέση του τρίτου ομίλου, ενώ στο σημερινό παιχνίδι επιβλήθηκαν 15-4 της Σερβίας.

Ανησυχία έχει προκληθεί στο ελληνικό σύνολο, καθώς η Μαργαρίτα Πλευρίτου αποχώρησε λίγο πριν το τέλος του ματς λόγω τραυματισμού. Σύντομα αναμένονται λεπτομέρειες για την κατάστασή της.

Η Αλεξία Καμμένου είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλες τις της παίκτριες. Μάλιστα, όλες βρήκαν δίχτυα, εκτός από τις δύο τερματοφύλακες. Πρώτη σκόρερ ήταν η Ξενάκη με τέσσερα γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 9-2, 5-2, 5-0, 5-0

Ελλάδα (Καμμένου): Σταματοπούλου, Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 2, Ελληνιάδη 2, Πλευρίτου Μ. 2, Ξενάκη 4, Νίνου 3, Πάτρα 1, Σιούτη 2, Τριχά 1, Σάντα 2, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σωτηρέλλη.

Κροατία (Κούνατς): Ράτκοβιτς, Μιλίκοβιτς, Ντέσνιτσα, Μπούτιτς Γ, Μπούτιτς Μ, Σκέλιν 1, Μπρνέτις 2, Ετέροβιτς, Ρόζιτς, Μπούτιτς Ι. 1, Μπάρισιτς, Μπούτιτς, Μάριτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΠΟΛΟ