Συνδεθείτε μαζί μας

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η «πρώτη» της Εθνικής στο ΟΑΚΑ

Άρχισε την προετοιμασία της για τους δύο πρώτους αγώνες του FIBA World Cup 2023

Την προετοιμασία της για τους δύο πρώτους αγώνες του FIBA World Cup 2023 άρχισε η Εθνική μπάσκετ, η οποία την Πέμπτη (25/11) αντιμετωπίζει την Μεγάλη Βρετανία στο Νιουκάστλ και την Κυριακή (28/11) υποδέχεται την Λευκορωσία στη Θεσσαλονίκη.

«Απών» από την πρώτη συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ήταν ο προπονητής της ομάδας, Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος είναι ασθενής και δεν θα ταξιδέψει στην Αγγλία.

Από την πρώτη προπόνηση έλειψαν, επίσης, ο Βασίλης Καββαδάς, ο Λεωνίδας Κασελάκης και ο Μιχάλης Λούντζης, λόγω του αποψινού αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, όπως και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ο οποίος αναμένεται το απόγευμα στην Ελλάδα από τη Λιθουανία.

Οι 12 παίκτες που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση είναι οι Δημήτρης Αγραβάνης, Δημήτρης Κατσίβελης, Χάρης Γιαννόπουλος, Λίνος Χρυσικόπουλος, Χρήστος Σαλούστρος, Νίκος Γκίκας, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Χουγκάζ, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Γιάννης Κουζέλογλου και Κωστής Γόντικας.

Τα μέλη της ομάδας καλωσόρισαν ο υπεύθυνος της διοίκησης της ΕΟΚ για τις εθνικές ομάδες, Δήμος Ντικούδης και ο general manager της Εθνικής Ανδρών, Νίκος Ζήσης.

Ανδρών: Πρώτη στο ΟΑΚΑ (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ