Συνδεθείτε μαζί μας

ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηρόδοτος: Ο Κώστας Στεφανής νέος Γενικός Αρχηγός της ομάδας!

Ο Κώστας Στεφανής διαδέχθηκε τον Γιάννη Φουντουλάκη στη θέση του Γενικού Αρχηγού.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου στη Super League 2 ο Ηρόδοτος προχώρησε σε αλλαγή στο πόστο του Γενικού Αρχηγού της ομάδας, με τον Κώστα Στεφανή να διαδέχεται τον Γιάννη Φουντουλάκη μετά και την αποχώρηση του τελευταίου από την ομάδα.

Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ, της Παναχαϊκής, του Ηρακλή, του Ιωνικού και άλλων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου, βρίσκεται για οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους τα τελευταία χρόνια στο Ηράκλειο ενώ από πέρυσι είναι και μέλος του τεχνικού τιμ της Ακαδημίας του Ηροδότου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηροδότου:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρόδοτος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Φουντουλάκη, ο οποίος υπηρέτησε με αγάπη τη θέση του Γενικού Αρχηγού. Δυστυχώς, επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι τον αναγκάζουν να μην μπορεί να συνεχίσει στην απαιτητική αυτή θέση και έτσι αποχωρεί ως φίλος από το σωματείο, στο οποίο πρόσφερε πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια και η πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνον.

Τη θέση του Γενικού Αρχηγού αναλαμβάνει ένας γνώριμος στο ποδοσφαιρικό Ηράκλειο, ο πρώην ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Στεφανής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΚΡΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ