Συνδεθείτε μαζί μας

ΒΟΛΕΪ

Ήττα του ΟΦΗ με 3-0 σετ, από τον Παναθηναϊκό

Ολοκλήρωσε με ήττα ο ΟΦΗ την παρουσία του στη Καλαμάτα

Με ήττα με 3-0 σετ, απο τον Παναθηναϊκό, ολοκλήρωσε το βόλει του ΟΦΗ, την παρουσία του, στο  τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης” στην Καλαμάτα.

Παρά την τρείς ήττες απο Καλαμάτα (3-1), Κηφισιά (3-2) και Παναθηναϊκό (3-0), ο τεχνικός του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας είχε την ευκαιρία να τεστάρει την ομάδα του, απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο προπονητής του ΟΦΗ ανέφερε ότι “είδαμε που είμαστε καλοί και που υστερούμε. Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα από τα παιχνίδια αυτά, τα οποία χρειαζόμασταν. Στην επίθεση είμαστε καλοί και θα γίνουμε καλύτεροι. Στην υποδοχή θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι «παίξαμε χωρίς τον Λαπέρα. Δεν μπορούσαμε να αντεπεξέλθουμε στο σερβίς του Παναθηναϊκού, ήμασταν κακοί στην υποδοχή στα δυο πρώτα σετ. Στο τρίτο πήγαμε καλύτερα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια κλάση πάνω από εμάς. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Παναθηναικός-ΟΦΗ 3-0. Tα σετ: 25-13 (20’), 25-12 (19’), 25-21 (28’).

Παναθηναϊκός (Ανδρεόπουλος):  Γκαράς, Σιναδινός, Πρωτοψάλτης 12, Jacobsen 2, Μπάσης 9, Μάρκου 1, Ανδρεόπουλος 8, Ράπτης 3, Van De Dries 11, Stalekar 6.

ΟΦΗ (Δεληκώστας): Στεφανίδης, Γιαννόπουλος, Δαρίδης, Dewesy 12, Arpagiou 1, Βαιόπουλος 4, Τσέλιο, Vargas 4, Τζουγκαράκης 1, Σαλταφερίδης 4.

Δεν έπαιξε ο Lapera και ο Τεφτσής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΒΟΛΕΪ