Συνδεθείτε μαζί μας

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καλιφόρνια: Διαμαρτυρία αντιεμβολιαστών σε συναυλία μόνο για εμβολιασμένους

Με επικεφαλή της διαμαρτυρίας τον Αμερικάνο ηθοποιό Ρίκι Σρόντερ

 

Αντιεμβολιαστές με επικεφαλή τον ηθοποιό Ρίκι Σρόντερ πραγματοποίησαν διαμαρτυρία σε συναυλία των Foo Fighters, διαδηλώνοντας για την υποστήριξη της μπάντας στους εμβολιασμούς.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο The Canyon στην Αγκούρα Χιλς, στην Καλιφόρνια. Αυτό που ενόχλησε τους αντιεμβολιαστές ήταν απαίτηση της μπάντας  οι θαμώνες να επιδείξουν πιστοποιητικό εμβολιασμού για την είσοδό τους. Πλάνα από τη διαμαρτυρία έδειχναν διαδηλωτές να κρατούν πανό με συνθήματα όπως «Σταματήστε το μίσος στη συζήτηση για τα εμβόλια» και «Σύγχρονος Διαχωρισμός».

Ο ηθοποιός Ρίκι Σρόντερ ήταν ανάμεσα στο πλήθος φορώντας ένα t-shirt με το μήνυμα «Πείτε Όχι στο διαβατήριο εμβολιασμού» κρατώντας πανό που έγραφε «Οι κατασκευαστές εμβολίων κατά της COVID απαλλάσσονται από ευθύνη»

«Ο Ντέιβ Γκρολ είναι ένας αδαής πανκ που χρειάζεται χαστούκι για την υποστήριξη των διακρίσεων. Η άγνοια σε όλα τα σχήματα και μεγέθη. Ο Κερτ Κομπέιν γελάει με τον Ντέιβ μαζί με τα εκατομμύρια των πατριωτών….» έγραψε ο ηθοποιός σε ανάρτησή του στα social media για τον τραγουδιστή των Foo Fighters, αναφερόμενος στον εκλιπόντα αρχηγό των Nirvana, μέλος των οποίων ο Ντέιβ Γκρολ.

Τέλος, αρκετοί θαυμαστές του συγκεκριμένου συγκροτήματος εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους επειδή το συγκρότημα δίνει συναυλίες μόνο σε εμβολιασμένο κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ