Συνδεθείτε μαζί μας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κυρίες και κύριοι, οι Rammstein επέστρεψαν!

«Ζικ Ζακ, Ζικ Ζακ, κόψε-ράψε»

Πάνε τρία χρόνια από την τελευταία δισκογραφική δουλειά τους, με το ομώνυμο άλμπουμ “Rammstein” να βγαίνει το 2019, και κάπου στα 17 χρόνια από το τελευταίο άλμπουμ (Rosenrot) και τραγούδι (Mann Gegen Mann), που «ξετρύπησε» σε κορυφές charts ανά τον κόσμο.

Οι Rammstein παρ’όλα αυτά, μετά το “Zeit”, κυκλοφόρησαν το νέο τους κομμάτι, “Zick Zack”, πριν από τέσσερεις ημέρες.

Μπορεί να πέρασαν μόλις τέσσερα εικοσιτετράωρα, όμως το βίντεο κλιπ του τραγουδιού συγκέντρωσε 10 εκατομμύρια προβολές, ενώ οι διαδικτυακές πωλήσεις του κομματιού έχουν ήδη ξεκινήσει την ανοδική πορεία.

Στο “Zick Zack”, οι… τρελοί Γερμανοί θίγουν τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς, την υπερβολή στην επεξεργασία της εικόνας του εαυτού μας και την καταπάτηση των ορίων σε πλαστικές και διορθωτικές επεμβάσεις, έχοντας όλοι στην εμφάνιση τους υπερβολικά χαρακτηριστικά από τις εγχειρήσεις ομορφιάς, μέικ απ και έντονα ρούχα.

Ο τραγουδιστής τους μάλιστα, Till Lindemann, φαίνεται στη μέση του κλιπ να αποχωρεί από τη σκηνή που τραγουδά, καθώς το μισό του πρόσωπο αρχίζει να… πέφτει, με τον ίδιο να το σηκώνει με τη χρήση συρραπτικού και ταινίας!

Μέσα εντός και εκτός συνόρων της Γερμανίας, τονίζουν πως μπορεί (όπως όλα τους τα βίντεο κλιπ), η εικόνα να είναι…δυσκολοχώνευτη, όμως το τραγούδι σαν ήχος, οδεύει στην πορεία που χάραξαν οι μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος, όπως το “Du Hast”, το “Sonne”, το “Mann Gegen Mann”, το “Mein Herz Brennt” και το “Amerika”, όντας ήδη αγαπητό στο κοινό της ροκ και της μέταλ μουσικής.

Ακούστε εδώ το “Zick Zack”

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ