Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Λυσάνδρου:«Ο ΟΦΗ κάτι παραπάνω από μια ιστορική ομάδα πληροί τα κριτήρια μου»

Αναλαμβάνει θέση Διευθύνοντα Συμβούλου στον ΟΦΗ ο Μηνάς Λυσάνδρου

Το στίγμα του για τα νέα του καθήκοντα, έπειτα από την επίσημη έναρξη της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ, έδωσε ο Μηνάς Λυσάνδρου.

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος των Κρητικών επεσήμανε ότι σκοπός του είναι να ενισχύσει την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια και όχι να της αλλάξει πορεία.

«Βρίσκομαι εδώ έχοντας μεγάλη χαρά και αυξημένο το αίσθημα της ευθύνης γιατί η πρόταση του να γίνω μέλος μιας ιστορικής ομάδας και ενός οργανισμού που είναι κάτι παραπάνω από μια ιστορική ομάδα πληροί τα κριτήρια που θέλω να έχω», σχολίασε ο τέως αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, αλλά και πρώην πρόεδρος της Σούπερ ΛίγκαςΘέλω να καλωσορίσω τον Μηνά στην ομάδα μας. Είναι μεγάλη τιμή που έρχεται ένας τέτοιος άνθρωπος με την εμπειρία του ώστε να την βοηθήσει να πάει σε καλύτερο επίπεδο από αυτό που είναι τώρα», είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, καλωσορίζοντας τον Μηνά Λυσάνδρου στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε
«Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και πρόεδρο κ. Μπούση για την πρόταση, την τιμή και την εμπιστοσύνη. Βρίσκομαι εδώ έχοντας μεγάλη χαρά και αυξημένο το αίσθημα της ευθύνης γιατί η πρόταση του να γίνω μέλος μιας ιστορικής ομάδας και ενός οργανισμού που είναι κάτι παραπάνω από μια ιστορική ομάδα πληροί τα κριτήρια που θέλω να έχω. Το όραμα και της αυξημένης πρόκλησης.

H παρουσία του κ. Μπούση με έκανε να αισθανθώ ασφαλής, ώστε να έρθω εδώ οι άνθρωποι ως πρόσωπα και ως αξίες ήταν ένας λόγος σημαντικός. Καμία συνεργασία δεν μπορεί αν δεν υπάρξει ταύτιση αξιών. Είναι αυτές που θα παίξουν τον καθοριστικό ρόλο, όταν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε μια κρίση . Ο ΟΦΗ αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο από μία ομάδα. Η θετική αύρα που βγάζει η Κρήτη είναι κάτι που ενσωματώνεται. Αυτό που με τρέφει είναι το κίνητρο και η αυξημένη έννοια της πρόκλησης και στην Ελλάδα η λέξη όραμα και αυξημένη πρόκληση είναι εδώ.

Θα είμαι ο διευθύνων σύμβουλος, παραλαμβάνω τα καθήκοντα από τον κ. Μπούση. Δεν ήρθα εδώ για να αλλάξω κάτι, αλλά για να ενισχύσω μία προσπάθεια. Δεν είμαι εδώ για να αλλάξω πορεία σε όσα έχουν καθοριστεί από την αρχή της προσπάθειας. Προφανώς η έννοια της νίκης, είναι κάτι ευρύτερο από την αγωνιστική νίκη. Νίκη είναι η αναβάθμιση εγκαταστάσεων, να έχει καλό όνομα στην Ελλάδα. Νίκη βεβαίως είναι και η αγωνιστική.
Μετά την κοινοποίηση της παραίτησης μου από τα προηγούμενα καθήκοντα μου στην ΑΕΚ και αφού υπήρξε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, δέχτηκα την πρόταση από τον ΟΦΗ. Δεν χρειάστηκε χρόνος για να συμφωνήσουμε με τον κ. Μπούση
».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1