Συνδεθείτε μαζί μας

ΟΦΗ

Με ποινή τριών αγωνιστικών απειλείται ο Χουάν Νέιρα

Ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Με τρεις αγωνιστικές ποινής απειλείται ο Χουάν Νέιρα. Σε βάρος του μέσου του ΟΦΗ ασκήθηκε δίωξη από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για βιαιοπραγία σε αξιωματούχο του ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Ο παίκτης κλήθηκε σε απολογία για το μεσημέρι της Πέμπτης από τον αθλητικό δικαστή της Super League και αν κριθεί… ένοχος, τότε η ποινή (που θα ανακοινωθεί λογικά αυθημερόν( θα εκτελεστεί άμεσα και θα του στερήσει τη συμμετοχή στους αγώνες με Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Ο αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του NEIRA JUAN ANGEL, ποδοσφαιριστή του Ο.Φ.Η., διότι την 14-1-2023 στο πλαίσιο του αγώνα ΠΑΟΚ-ΟΦΗ για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος SUPERLEAGUE 2022-2023, προέβη σε βιαιοπραγία κατά αξιωματούχου ομάδας. Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 10§§1περ.γ,2περ.α,5περ.στ ii, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη, 19-1-2023 και ώρα 15:00 τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΟΦΗ Neira Juan Angel:

“Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 2346_2023/18-1-2023 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 19ης-1-2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 π.μ., συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΟΦΗ