Ασκήσεις ενδυνάμωσης, ασκήσεις επιθετικής και αμυντικής λειτουργίας και τελειώματα φάσεων περιελάμβανε η τελευταία προπόνηση της ομάδας  πριν τον αυριανό (13/8, 19:00) φιλικό αγώνα με την Επισκοπή στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Ο Bruce Kamau συνέχισε θεραπεία καθώς υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού ποδιού. Ο Βασίλης Σηφάκης ακολούθησε μέρος της προπόνησης, με τον Fjorin Durmishaj να κάνει θεραπεία. Όλοι οι παραπάνω, όπως και ο επίσης τραυματίας, Φροίξος Γρίβας, έμειναν εκτός αποστολής.

Στις επιλογές του Νίκου Νιόπλια για το αυριανό φιλικό συμπεριλήφθηκαν τα δυο τελευταία χρονικά μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ, Gudmundur Thórarinsson και Sonny Stevens.

Αναλυτικά, η αποστολή απαρτίζεται από τους: Σωτηρίου, Μανδά, Stevens, Weiss, Πασαλίδη, Μαρινάκη, Βούρο, Διαμαντή, Γιαννούλη, Μπαλογιάννη, Yohou, Thórarinsson, Neira, Toral, Μπουζούκη, Στάικο, Mellado, Dioussé, Αποστολάκη, van Duinen, Τσιλιανίδη, Dicko.