Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Μεταξάς στον πάγκο του  ΠΑΣ Γιάννινα 

Έχει πολυετή εμπειρία στα γήπεδα της Bundesliga

Μετά την επιτυχημένη παρουσία του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο του, ο ΠΑΣ Γιάννινα αποφάσισε να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο… Οι Γιαννιώτες έκαναν γνωστό ότι ήρθαν σε συμφωνία με τον Ηρακλή Μεταξά, ο οποίος μέχρι τώρα έχει εργαστεί αρκετά χρόνια στην Γερμανία και σε ομάδες της Μπουντεσλίγκα, με καλή παρουσία σε πάγκους u19.

«Νέος προπονητής από σήμερα και για τα επόμενα δύο χρόνια στην ομάδα μας αναλαμβάνει ο κ.Ηρακλής Μεταξάς.

Ο νέος μας προπονητής έχει πολυετή εμπειρία στα γήπεδα της Bundesliga και έχει εργαστεί στην Augsburg, τη Darmstadt, τη Bochum, τη Leverkusen, τη Freiburg, την Εθνική Γερμανίας και την Εθνική Ελλάδας.

Ο κ.Μεταξάς αναμένεται να έρθει άμεσα, οπότε και θα συναντηθεί με τη Διοίκηση για να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις της ομάδας στα μεταγραφικά και την προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου», αναφέρει ο ΠΑΣ Γιάννινα στην επίσημη ανακοίνωσή του.

Ο Μεταξάς στην πρώτη του δήλωση ως προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, δηλώνει ανυπόμονος για να αρχίσει τη δουλειά…

«Με ιδιαίτερη χαρά επιστρέφω μετά από πέντε περίπου χρόνια στην Ελλάδα. Ευχαριστώ παρά πολύ την οικογένεια του κ. Χριστοβασίλη για την τιμή που μου έκανε. Ο ΠΑΣ είχε πολύ καλή πορεία τα τελευταία δυο χρόνια και θα συνεχίσουμε για ακόμα περισσότερες επιτυχίες. Υπάρχει οργάνωση, υπάρχει διάθεση και υπάρχουν φιλοδοξίες εκ μέρους της διοίκησης και από την στιγμή που υπήρχε ταύτιση απόψεων και στόχων ήρθαμε σε συμφωνία. Ανυπομονώ για την πρώτη ημέρα στο γήπεδο με την ελπίδα ότι θα είναι κοντά μας και ο λαός του ΠΑΣ», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1