
Μια από τις πιο ατμοσφαιρικές και επιτυχημένες συναυλίες του Μίλτου Πασχαλίδη, αυτή που έδωσε τον Ιούνιο του 2018 στο θέτρο Βράχων αναβιώνει μέσω διαδικτύου. Θα είναι διαθέσιμη σε on line streaming από την Κυριακή 18 Απριλίου, στις 9 το βράδυ.
Ήταν μια συναυλία που τα είχε όλα: Ο τραγουδοποιός, σε εξαιρετική διάθεση και φόρμα, ερμήνευσε κομμάτια από όλους του δίσκους της 25χρονης πορείας του, από τα πρώτα του βήματα με τους Χαΐνηδες ως «Τα Τραγούδια Που Ζουν Λαθραία», που είχαν κυκλοφορήσει λίγους μήνες πριν. Με μεγάλη συγκίνηση απέτισε φόρο τιμής σε αγαπημένους του δημιουργούς, στον Άλκη Αλκαίο, τον Θάνο Μικρούτσικο αλλά και τον Τζίμη Πανούση. Παράλληλα το κοινό, που είχε πλημμυρήσει το Θέατρο Βράχων, τραγουδούσε μαζί του, γελούσε και συγκινούνταν, αποτελώντας πολύτιμο συμπρωταγωνιστή μιας πραγματικά σπάνιας συναυλίας.
Η βραδιά καταγράφηκε με έμπνευση και ταλέντο από τις κάμερες του Γιάννη Μαργετουσάκη και των συνεργατών του και είναι διαθέσιμη να την παρακολουθήσουν όσοι την έχασαν, αλλά και όσοι θέλουν να την ξαναζήσουν.
Τα εισιτήρια – κωδικοί κοστίζουν 8€ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
NBA
/ 10 ώρες πρινΕύκολη νίκη των Μπακς 135-110 επί των Πέλικανς
Νέα MVP εμφάνιση, πετυχαίνοντας 50 πόντους και κάνοντας double-double (με 13 ριμπάουντ), ο Γιάννης...
-
BASKETLEAGUE
/ 23 ώρες πρινΟ Ολυμπιακός λύγισε δύσκολα τον μαχητικό Άρη με σκορ 89-75
Εκπληκτική εμφάνιση στο εκτελεστικό και δημιουργικό κομμάτι από τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη (20π., 10ασ.)
-
GRAND SLAM
/ 1 ημέρα πρινO Novak Djokovic επέστρεψε στον “θρόνο” του στη Μελβούρνη
Eπιβλήθηκε του Στέφανου Τσιτσιπά με 6-3, 7-6 (4), 7-6 (5)
-
NBA
/ 1 ημέρα πρινΟι Σέλτικς πήραν στην παράταση το ντέρμπι με τους Λέικερς
O ΛεΜπρόν Τζέιμς έβγαζε «φωτιές» και πέτυχε 41 πόντους!