Συνδεθείτε μαζί μας

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μουσικό ταξίδι με το Μίλτο Πασχαλίδη

Σε on line streaming από την Κυριακή 18 Απριλίου

Μια από τις πιο ατμοσφαιρικές και επιτυχημένες συναυλίες του Μίλτου Πασχαλίδη, αυτή που έδωσε τον Ιούνιο του 2018 στο θέτρο Βράχων αναβιώνει μέσω διαδικτύου. Θα είναι διαθέσιμη σε on line streaming από την Κυριακή 18 Απριλίου, στις 9 το βράδυ.

Ήταν μια συναυλία που τα είχε όλα: Ο τραγουδοποιός, σε εξαιρετική διάθεση και φόρμα, ερμήνευσε κομμάτια από όλους του δίσκους της 25χρονης πορείας του, από τα πρώτα του βήματα με τους Χαΐνηδες ως «Τα Τραγούδια Που Ζουν Λαθραία», που είχαν κυκλοφορήσει λίγους μήνες πριν. Με μεγάλη συγκίνηση απέτισε φόρο τιμής σε αγαπημένους του δημιουργούς, στον Άλκη Αλκαίο, τον Θάνο Μικρούτσικο αλλά και τον Τζίμη Πανούση. Παράλληλα το κοινό, που είχε πλημμυρήσει το Θέατρο Βράχων, τραγουδούσε μαζί του, γελούσε και συγκινούνταν, αποτελώντας πολύτιμο συμπρωταγωνιστή μιας πραγματικά σπάνιας συναυλίας.

Η βραδιά καταγράφηκε με έμπνευση και ταλέντο από τις κάμερες του Γιάννη Μαργετουσάκη και των συνεργατών του και είναι διαθέσιμη να την παρακολουθήσουν όσοι την έχασαν, αλλά και όσοι θέλουν να την ξαναζήσουν.

Τα εισιτήρια – κωδικοί κοστίζουν 8€ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ