
Νέα τρομερή εμφάνιση από τον Ταξιάρχη Φούντα στο MLS!Ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, στη νίκη της DC United με 5-3 επί της Orlando City.
Μάλιστα, με τη συγκεκριμένη επίδοση έφτασε τα 9 γκολ σε 10 ματς στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, ενώ παράλληλα μετράει και τρεις ασίστ στο ενεργητικό του.
Συγκεκριμένα, ο Φούντας τα ξημερώματα της Τρίτης κατάφερε να πετύχει τρία γκολ επί αμερικανικού εδάφους, με τα δύο από αυτά να είναι σε διάστημα τριών λεπτών (5′ και 8′), ενώ το τρίτο γκολ ήρθε από μία έξυπνη εκτέλεση φάουλ, στέλνοντας την μπάλα χαμηλά στη γωνία της εστίας του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Με τις επιδόσεις του, 12 γκολ (9 δικά του και 3 ασίστ) ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση παίκτη μετά από δέκα αγώνες, αφού ανάλογες εμφανίσεις είχαν ο Αντάμα Ντιομάντε, ο Κακού και ο Εδουάρδο Ουρτάδο.
TagsΦΟΥΝΤΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
ΒΟΛΕΪ
/ 3 ώρες πρινΗ Εθνική βόλεϊ ανδρών νίκησε 3-1 σετ στην Κροατία
Πήρε και μαθηματικά την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος
-
-
ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ
/ 9 ώρες πρινΟ Απόστολος Χρήστου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 100 μέτρα ύπτιο
Ο κολυμβητής μας έχασε το χρυσό για τρία δέκατα του δευτερολέπτου
-
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
/ 17 ώρες πρινΠρεμιέρα στο «Ακρόπολις» με αντίπαλο την Πολωνία
Τουρκία και Γεωργία του Ηλία Ζούρου οι άλλες δύο ομάδες