Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Ο Γιάννης Αναστασίου ανανέωσε την συνεργασία του με τον Παναιτωλικό

Θα συνεχίσουν μαζί και την επόμενη σεζόν

Γιάννης Αναστασίου και Παναιτωλικός θα συνεχίσουν μαζί και την επόμενη σεζόν. Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε τα ηνία της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι, με τη διοίκηση να μένει ικανοποιημένη και να θέλει να επιβραβεύσει τη δουλειά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Αναστασίου και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γεράσιμος Μπελεβώνης τόνισε: «Η συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιάννη Αναστασίου ήταν αυτονόητη. Στο προηγούμενο διάστημα αποδείχτηκε στην πράξη ότι έχουμε την ίδια φιλοσοφία και κοινούς στόχους. Κοινή ήταν και η επιθυμία να συνεχίσουμε προσηλωμένοι στην προσπάθεια να δουλέψουμε για να πάμε τον Παναιτωλικό βήματα μπροστά. Όλοι μαζί να τον κάνουμε ακόμα πιο δυνατό, παραμένοντας προσηλωμένοι στις αρχές και τις αξίες του».

Ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα, η διοίκηση, ο κόσμος του Παναιτωλικού. Συνεχίζουμε τη δουλειά να βάλουμε πιο στέρεες βάσεις και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1