
Γιάννης Αναστασίου και Παναιτωλικός θα συνεχίσουν μαζί και την επόμενη σεζόν. Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε τα ηνία της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι, με τη διοίκηση να μένει ικανοποιημένη και να θέλει να επιβραβεύσει τη δουλειά του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας
Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Αναστασίου και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γεράσιμος Μπελεβώνης τόνισε: «Η συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιάννη Αναστασίου ήταν αυτονόητη. Στο προηγούμενο διάστημα αποδείχτηκε στην πράξη ότι έχουμε την ίδια φιλοσοφία και κοινούς στόχους. Κοινή ήταν και η επιθυμία να συνεχίσουμε προσηλωμένοι στην προσπάθεια να δουλέψουμε για να πάμε τον Παναιτωλικό βήματα μπροστά. Όλοι μαζί να τον κάνουμε ακόμα πιο δυνατό, παραμένοντας προσηλωμένοι στις αρχές και τις αξίες του».
Ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα, η διοίκηση, ο κόσμος του Παναιτωλικού. Συνεχίζουμε τη δουλειά να βάλουμε πιο στέρεες βάσεις και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
EUROLEAGUE
/ 7 ώρες πρινΗ Μπαρτσελόνα νίκησε 89-80 την Παρτίζαν, μέσα στο Βελιγράδι!
Στο 21-10 ανέβηκαν οι Καταλανοί
-
EUROLEAGUE
/ 8 ώρες πρινΟ Παναθηναϊκός ξέσπασε στην Μπάγερν με 86-76
Ο Παπαγιάννης σκόραρε 24 πόντους (ρεκόρ καριέρας), μάζεψε 11 ριμπάουντ και έκοψε 3 σουτ
-
EUROLEAGUE
/ 8 ώρες πρινΕντυπωσιακή η Εφές συνέτριψε 89-69 την Αρμάνι Μιλάνο
Διατήρησε τις ελπίδες της να προλάβει τα playoffs
-
ATP
/ 21 ώρες πρινΟ Τσιτσιπάς για μια θέση στα προημιτελικά του Miami Open
Το σημερινό πρόγραμμα στο Μαϊάμι