
Η ομάδα του Μιλγουόκι χωρίς τον ηγέτη της, που έχει απλώς ένα διάστρεμμα, πέρασε με 108-98 από το Σικάγο επιστρέφοντας στις νίκες.
Ο Μπρουκ Λόπεζ και ο Κρις Μίντλετον είχαν από 22 πόντους, ενώ ο Μπόμπι Πόρτις πρόσθεσε 16 πόντους και 14 ριμπάουντ για την ομάδα του Μάικ Μπουντενχόλζερ, που δήλωσε πως σήμερα θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του Greek Freak εν όψει και του αγώνα της Κυριακής με τους Νετς. Πιθανότατα πάντως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να προφυλαχθεί και να μείνει εκτός για κάποιους αγώνες, αφού δεν υπάρχει λόγος για ρίσκα.
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σε 13 λεπτά είχε 3 πόντους (1/2 βολές, 1/1 δίποντο, 0/1 τρίποντο), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος στη δωδέκατη σερί νίκη των Μπακς επί των «ταύρων».
Ο Κόμπι Γουάιτ με 21 και ο Νίκολα Βούτσεβιτς με 17 πόντους πάλεψαν περισσότερο για τους Μπουλς, που έπαιξαν ξανά δίχως τον (σε καραντίνα) Ζακ ΛαΒίν. Η ομάδα του Σικάγο πλέον έχει απομακρυνθεί από τη δέκατη θέση που οδηγεί στα play in.
Δωδεκάλεπτα: 16-28, 44-52, 63-80, 98-108

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
BASKETLEAGUE
/ 5 ώρες πρινΗ ΑΕΚ Betsson BC «εκτέλεσε» το αξιόμαχο Μαρούσι του τρομερού απόψε Χιλ (40π.)
Με τον Κουζμίνσκας να σκοράρει σε «νεκρό» χρόνο
-
BASKETLEAGUE
/ 8 ώρες πρινO Κολοσσός επικράτησε 114-109 του Προμηθέα Πατρών
Διαφήμιση του μπάσκετ στη Ρόδο
-
ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ
/ 8 ώρες πρινΧάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Άννα Ντουντουνάκη
Έκανε και πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. πεταλούδα
-
BASKETLEAGUE
/ 14 ώρες πρινΤο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League
Η «μάχη» στη Θεσσαλονίκη και οι δοκιμασίες των μεγάλων