Συνδεθείτε μαζί μας

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς

Ο 30χρονος υπέστη έμφραγμα

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση μεταφοράς του 30χρονου από το Φαράγγι Σαμαριάς, ενώ αγωνία επικρατούσε ώστε να φτάσει με ασφάλεια στο νοσοκομείο και να σωθεί η ζωή του.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Σφακίων, Μανούσο Χιωτάκη, ο τουρίστας λίγο μετά τις 21:00 ήδη μεταφερόταν με σκάφος από την Αγία Ρουμέλη στα Σφακιά, όπου τον περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μόλις έφτανε στο λιμάνι των Σφακίων, θα τον παραλάμβανε για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Χανίων.

Στον 30χρονο, σύμφωνα με το zarpanews, χορηγήθηκε οξυγόνο στην Αγία Ρουμέλη και εμφάνισε σχετική βελτίωση. Οι γιατροί στα Χανιά θα κρίνουν τα περαιτέρω.

Ο τουρίστας περισυνελέγη από ομάδα διάσωσης που είχε μεταβεί στην Αγία Ρουμέλη με σκάφος που βρήκε ο Δήμος για εκείνους, ενώ συνέδραμαν άνδρες και από το κλιμάκιο της Ανώπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Αμερικανό τουρίστα, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα καρδιάς. Ο 30χρονος διέσχιζε το φαράγγι της Σαμαριάς όταν κατέρρευσε.Συγκεκριμένα, διέσχιζε το φαράγγι με τη σύζυγό του, όταν υπέστη έμφραγμα.Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και ο γιατρός του ιατρείου Αγίας Ρουμέλης, ο οποίος ζήτησε την αποστολή ελικοπτέρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ