Συνδεθείτε μαζί μας

ΠΟΛΟ

Πρώτη νίκη στη β’ φάση ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES!

Κέρδισε 13-12 τον Υδραϊκό

Σ’ ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Υδραϊκού με 13-12, πετυχαίνοντας έτσι το στόχο της.

Η νίκη για τον Ναυτικό Ομιλο θα μπορούσε να εξελιχθεί σε πιο βατή και όχι με άγχος μετά την πίεση που άσκησε ο Υδραϊκός στα τελευταία λεπτά. Αλλωστε, ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES εξασφάλισε διάφορε στο σκορ τις οποίες η ομάδα του Υδραϊκού κατάφερε να καλύψει.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την απόσπαση του θετικού αποτελέσματος, όμως ο Ναυτικός Ομιλος κατάφερε να κρατήσει, φτάνοντας έτσι στην πολύ σημαντική νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Σολεϊμάνιπακ με 4 γκολ, ενώ από 2 σκόραραν Σπάχιτς και Χατζηκυριακάκης. Ο Σουζούκι για τον Υδραϊκό έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, σημειώνοντας 7 τέρματα.

Διαιτητές: Μπιράκης – Κυράνης
Οκτάλεπτα: 2-1, 4-3, 3-3, 4-5

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης Γ., Αγιωργούσης 1, Μαρακουδάκης, Αποστολάκης 1, Χαριτάκης 1, Ντα Σίλβα, Σολεϊμάνιπακ 4, Σπάχιτς 2, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης 1, Χατζηκυριακάκης 2

Υδραϊκός (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Ζώρζος, Τακάτα 1, Παπαβασιλείου, Γκαράνης, Σουζούκι 7, Μπλάνης 1, Ρομπόπουλος 1, Δημακόπουλος, Λιαπάκης, Κοντονής, Μπερτόλης 2, Μητράκης Νικ., Μουρατίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το ΠΟΛΟ