
Στην ΕΠΟ κάνουν δεύτερες σκέψεις για την παραμονή του Τζον Φαν Σιπ μετά την ισοπαλία με το Κόσοβο. Υπάρχει προβληματισμός και δεν είναι τόσο σίγουρη η ανανέωση όσο ήταν μερικά 24ωρα πριν. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στο ραντεβού που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.
Η Εθνική έκλεισε με ισοπαλία τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Μουντιάλ, μένοντας στο 1-1 με το Κόσοβο στο ΟΑΚΑ. Η εμφάνιση – με εξαίρεση κάποια διαστήματα του αγώνα – δεν ήταν καλή και λογικό είναι να επικρατεί προβληματισμός στις τάξεις της διοίκησης της ΕΠΟ. Αυτοί μάλιστα εκφράστηκαν και δια στόματος του προέδρου της Ομοσπονδίας, Παναγιώτη Δημητρίου, μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης.
Η αλήθεια είναι ότι τα προηγούμενα 24ωρα υπήρχε μια αίσθηση ότι ο Ολλανδός προπονητής θα ανανέωνε το συμβόλαιό του και θα έμενε στην γαλανόλευκη με φόντο το Euro 2024. Η σιγουριά που υπήρχε, δεν υφίσταται πλέον, αφού στην ΕΠΟ φαίνεται πως κάνουν δεύτερες σκέψεις για το αν θα πρέπει να κρατήσουν τον Φαν Σιπ στην τεχνική ηγεσία ή θα πρέπει να κοιτάξουν μια άλλη λύση.
Θα γίνει συζήτηση μαζί του, ο Κώστας Κωνσταντινίδης είναι εκείνος που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο ζήτημα, θα τεθούν όλα επί τάπητος και θα παρθεί μια απόφαση. Η Εκτελεστική Επιτροπή είναι εκείνη βέβαια που έχει τον τελευταίο λόγο, αλλά προφανώς θα υπάρξει η σχετική εισήγηση προς τα μέλη της.
Δεν έχει γίνει κρούση ή συνάντηση με άλλο προπονητή, εντούτοις η εικόνα με το Κόσοβο δημιούργησε έναν προβληματισμό και αυτός καταγράφεται. Η… μπάλα είναι στα πόδια των ανθρώπων της Ομοσπονδίας, που καλούνται να πάρουν μια σημαντική απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
/ 19 ώρες πρινΗ Μαρία Σάκκαρη ξεπέρασε το δύσκολο εμπόδιο της ταλαντούχας Linda Fruhvirtova
Eπικράτησε της Linda Fruhvirtova με 6-4, 6-2
-
WTA
/ 2 ημέρες πρινΠρεμιέρα για τη Σάκκαρη την Τρίτη στο Πεκίνο
Θα παίξουν ακόμα οι Iga Swiatek και Aryna Sabalenka
-
ATP
/ 2 ημέρες πρινΗ κλήρωση του Τσιτσιπά στη Σαγκάη
Στο ίδιο μισό με τον Carlos Alcaraz θα είναι στη Σαγκάη ο Στέφανος Τσιτσιπάς
-
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
/ 2 ημέρες πρινΟ Βασίλης Σπανούλης νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ
Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει την Τρίτη στις 14:00 στα γραφεία της ΕΟΚ.