
Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να δαπάνησε 100 εκατομμύρια το καλοκαίρι του 2019 για να αποκτήσει τον Εντέν Αζάρ από την Τσέλσι, όμως δύο χρόνια μετά, ο Βέλγος έχει απογοητεύσει τις τάξεις των Μαδριλένων.
Μετρώντας πέντε τέρματα σε 59 παιχνίδια, ο Αζάρ δεν έχει πείσει ούτε τον Ζινεντίν Ζιντάν τότε, ούτε τον Κάρλο Ανσελότι τώρα, ενώ ταλαιπωρείται συνεχώς από προβλήματα τραυματισμών.
Η εικόνα που παρουσίαζε με τα μπλε του Λονδίνου είναι ακριβώς αυτό που λείπει στον σταρ της Ρεάλ, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιβηρική χερσόνησο, θέλει να αποχωρήσει από την 13 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Τα ίδια δημοσιεύματα μάλιστα αναφέρουν πως ο επιθετικός των «μερένχες» εξετάζει τις προϋποθέσεις για να επιστρέψει στο «Στάνφορντ Μπριτζ» και την Τσέλσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
-
NBA
/ 10 ώρες πρινΣτους Ντάλας Μάβερικς ο Καϊρί Ίρβινγκ
Οι Ντάλας Μάβερικς του Λούκα Ντόντσιτς ενεργοποίησαν την «βόμβα» του ΝΒΑ
-
ΒΟΛΕΪ
/ 13 ώρες πρινΟ ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 σετ του ΟΦΗ
Σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της Volley League ανδρών, προσπερνώντας τον Παναθηναϊκό
-
NBA
/ 16 ώρες πρινΠρόωρο… τέλος για τον Κάιρι Ίρβινγκ από τους Νετς.
Εκτός πλάνων των Νετς θα μείνει ο Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος ζήτησε να παραχωρηθεί...
-