Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Ψηφίστηκαν οι διαβάσεις για την ανάπλαση του Βοτανικού

Η σύμβαση για τη διπλή ανάπλαση του Βοτανικού ψηφίστηκε και επίσημα.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ανέλυσε ξανά όλες τις συμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα την Τετάρτη κι έτσι η Διπλή Ανάπλάση υπερψηφίστηκε από την Δημοτική Αρχή.

«Από την αρχή της θητείας μας βάλαμε ψηλά την Δ.Α.. Η Διπλή Ανάπλαση γίνεται πραγματικότητα. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μαλακατέ, στον κ. Αλαφούζο, στον κ. Γεωργίαδη, στον κ. Γεραπετρίτη και στον πρωθυπουργό για την αποφασιστικότητα. Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μας. Με την Δ.Α. μεγαλώνει η πόλη, μεγαλώνει και ο Παναθηναϊκός.

Είμαστε υποχρεωμένοι να μείνουμε πιστοί στην αρχή της απόλυτης διαφάνειας. Η Διπλή Ανάπλαση είναι μια μεγάλη χωροταξική και πολεοδομική παρέμβαση για τη δημιουργία δύο υπερτοπικών – μητροπολιτικών πόλων αναψυχής, αθλητισμού, πολιτιστικών και άλλων συμπληρωματικών λειτουργιών στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στον Βοτανικό του Δήμου Αθηναίων.

Υπάρχει θετική διάθεση, συνεργασία και συναίνεση. Θα μου επιτραπεί να πω ότι εισέπραξα και μια απαισιοδοξία. Αμφισβητήθηκαν διάφορα, όπως τα δημοσιονομικά του ελληνικού κράτους τα επόμενα χρόνια. Αν δει κανείς τα σχέδια θα καταλάβει ότι όλο αυτό το έργο που σας παρουσιάσαμε έχει τις κατάλληλες βάσεις για να πραγματοποιηθεί.

Έχουμε πάρει δεσμεύσεις από τους αρμόδιους φορείς και η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω» είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Μπακογιάννης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1