Συνδεθείτε μαζί μας

MUNDIAL

Ρόντρι: «Πρέπει να είμαστε στο Μουντιάλ, αλλά δεν είναι δεδομένο»

Ο αμυντικός μέσος των πρωταθλητών Αγγλίας, δήλωσε πως με την ποιότητα του ρόστερ των «Φούριας Ρόχας» η εθνική του πρέπει να βρίσκεται στο Μουντιάλ, δεν είναι όμως δεδομένο.

Ο 25χρονος χαφ, Ρόδρι, ο οποίος βρίσκεται με την Ισπανία στην Αθήνα για το σπουδαίο παιχνίδι της Πέμπτης εναντίον της Ελλάδας, μίλησε στο ραδιόφωνο της Marca και όταν ρωτήθηκε για το αν αποτελεί υποχρέωση για την ομάδα του η πρόκριση και η παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, απάντησε:

 

«Όχι, δεν είναι υποχρέωση. Σε καμία περίπτωση. Στο σημερινό ποδόσφαιρο υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός. Φυσικά και η Ισπανία πρέπει να βρίσκεται σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με τους παίκτες που έχει, αλλά στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πρέπει να παλέψεις στο γήπεδο κι εκεί να νικήσεις. Θυμηθείτε τί έπαθε η Ιταλία στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, που έμεινε εκτός. Ποτέ δεν ξέρεις».

Ο Ρόδρι αγωνίζεται στη Σίτι, έχει χριστεί 28 φορές διεθνής και το καλοκαίρι του 2019 πουλήθηκε στους «πολίτες» από την Ατλέτικο αντί 62,7 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το MUNDIAL