Συνδεθείτε μαζί μας

SUPERLEAGUE 1

Σε επαφή με ψυχολόγο έφερε όλους τους διαιτητές της πρώτης κατηγορίας ο Κλάτενμπεργκ

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής έφερε σε επικοινωνία ξένο φυσιολόγο/ψυχολόγο, με τους διαιτητές της πρώτης κατηγορίας.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ πήρε πρωτοβουλία και έκλεισε ψυχολόγο από το εξωτερικό για να μιλήσει με όλους τους διαιτητές. Τα χρήματα του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου περιμένουν οι ρέφερι.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής έκανε κάτι που σίγουρα δεν συνηθίζεται να το βλέπουμε στην Ελλάδα. Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ζήτησε από μία φυσιολόγο / ψυχολόγο από το εξωτερικό να μιλήσει με τους διαιτητές της πρώτης κατηγορίας μέσω φυσικά διαδικτυακής πλατφόρμας διότι ακόμα βιώνουμε εποχές κορονοϊού. Ήταν μία γενική κουβέντα που έγινε με κάθε διαιτητή χωριστά.

Η κουβέντα αφορούσε κυρίως στο πως αντιμετωπίζουν οι διαιτητές τα πράγματα στην Ελλάδα σε σχέση με το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία. Το πως βλέπουν δηλαδή την υπάρχουσα κατάσταση και το τι νιώθουν για αυτό. Πως το διαχειρίζονται. Προφανώς εδώ άλλοι διαιτητές ανοίχθηκαν περισσότερο και άλλοι είπαν λιγότερα απ’ όσα ενδεχομένως να ήθελαν. Είναι επίσης δεδομένο πως υπάρχουν διαιτητές που νιώθουν περισσότερο πιεσμένοι απ’ άλλους.

Από εκεί και πέρα πάντως οι διαιτητές σε αυτή τη φάση περιμένουν να πληρωθούν τα χρήματα των Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου. Οι ομάδες έχουν καταθέσει τα χρήματα αλλά οι διαιτητές δεν τα έχουν λάβει ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα για το SUPERLEAGUE 1